Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

ΙΤΕΑ... Διαμαρτυρία αναγνώστη για το νέφος από τις ψησταριές.



Κάθε βράδυ, στην παραλία Ιτέας, δημιουργείται ανάλογα με τον άνεμο, ένα θαμπό νέφος που μυρίζει καμμένα λίπη, από τις ψησταριές. 
Όταν έχει άπνοια θυμίζει ομίχλη. 
Νομίζω ότι κάποιος πρέπει να ενδιαφερθει!
Ανυπόφορη η κατάσταση ακόμα και στο βάθος του μώλου!

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με κατι σαν και σενα οι πολεις χαντακονονται.....
Κατεβα για δημαρχος να λυσεις το προβλημα.......

Ανώνυμος είπε...

Προτεινε μια λυση εσυ που θα μπορούσε να εφαρμοστεί, εκτος του να κλείσουν ολες οι επιχειρήσεις για να μην ενοχλούν τα αυτια τα ματια τη μυτη ορισμένων ευαισθητων.. Ήμαρτον ειναι Αύγουστος στην Ιτεα...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο αναγνώστης έχει δίκιο.Να ληφθούν μέτρα το δυνατόν συντομότερον γιατί σύν της άλλης η μυρωδιά των χοιρινών είναι ανυπόφορη για τους Μουσουλμάνους.Πρέπει να σταθούμε στο πλευρό τους,να τους συμπαραστεκόμαστε και να μην τους προκαλούμε με μυρωδιές ψητών χοιρινών.Γιατί τόση προκατάληψη,μισαλλοδοξία και ρατσισμός για τους Μουσουλμάνους??Δεν πρέπει να τους προκαλούμε.Ήρθαν εδώ για ένα καλύτερο αύριο.Πρέπει να τους αγκαλιάσουμε και να τους κάνουμε να νιώσουν σαν στο σπίτι τους.Ο πρόεδρος της Ιτέας πού είναι;Τι κάνει;Αν δεν λάβει μέτρα να λύσει το πρόβλημα,να παραιτηθεί και να αναλάβει ένας με προοδευτικές ιδέες.

Ανώνυμος είπε...

Τα μπουριά δεν είναι στο νόμιμο ύψος και δεν έχουν φίλτρα.

Ανώνυμος είπε...

Ολη η ρουμελη ειναι τα βραδυα μια ψησταρια (δεν εξαιρειται η Ιτεα βεβαια) τωρα οποιπς ενοχλειται υπαρχει και αλλη Ελλαδα !!! Μου θυμισε καποιον συχωρεμενο που τον ενοχλουσαν οι εκδηλωσεις στο λιμανι !!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΑ..ΞΟΔΕΥΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΣΤΟΝ ΜΩΛΟ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειναι απλο οι καταστηματαρχες να βαλουν τα ΝΟΜΙΜΑ φου παρα το αντιθετογαρα μη φοβαστε πιο πολυ κινδυνος υπαρχει αν επικρατει αυτη η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κατασταση να μην ξαναπατησει κανενας στην Ιτια

Ανώνυμος είπε...

Μας έχουν σκοτισει τον έρωτα,ερχονται 15 μέρες κ θέλουν όλοι εμείς που ζούμε κ δουλεύουμε εδώ να φύγουμε για να περάσουν ήσυχες κ ξένοιαστες διακοπές

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΤΡΟ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ.... ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΕΙ............

Ανώνυμος είπε...

Απο κάποιους σαν αυτόν κατάντησε η Ιτέα νεκρή πόλη... Ελεος !!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που ρυπαίνουν είναι κάτοχοι επικίνδυνων αποβλήτων και υπάγονται στις διατάξεις του Νόμου 4042/2012 - Ποινική προστασία του περιβάλλοντος.
Ως προς τον τρόπο δράσης θα έλεγα το εξής:
Ετοίμασε μια ωραία επιστολή - καταγγελία (με το σχετικό μπλα μπλα για κίνδυνο της υγείας, ρύπανση και υποβάθμιση περιβάλλοντος, πρόκληση ρατσιστικού μίσους για τους Μουσουλμάνους κτλ.), βασισμένη στον Νόμο αυτό και τις διατάξεις του, μαζί με φωτογραφικό υλικό, και απέστειλέ τη προς:
-Αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου
-Υπηρεσία Δόμησης,
-Δνση Περιβάλλοντος αιρετής Περιφέρειας και
-Δνση Περιβάλλοντος αποκεντρωμένης Διοίκησης
-Δνση Δημόσιας Υγείας
-ΜΚΟ Πράξις
-Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής
Στην επιστολή ζήτα να σου απαντήσουν για τις ενέργειες που προτίθενται να κάνουν εντός 10 ημερών. Καλό θα ήταν να καταθέσεις αυτοπροσώπως τις επιστολές ώστε να πάρεις τους αριθμούς πρωτοκόλλου.
Εφόσον παρέλθει το 10ήμερο άπρακτο. Ξαναστείλε επιστολή σε όλες τις παραπάνω υπηρεσίες με τους Α.Π. των αρχικών εγγράφων και ζήτα να σε ενημερώσουν για τις ενέργειές τους.
Εάν παρέλθει και το δεύτερο 10ήμερο άπρακτο, στείλε τρίτη επιστολή σε όλες τις υπηρεσίες, στην οποία να αναφέρεις το ιστορικό (τις προηγούμενες επιστολές) και την οποία να κοινοποιείς και στον αρμόδιο εισαγγελέα της περιοχής σου. Συνήθως όταν βλέπουν κοινοποίηση σε εισαγγελέα, οι υπηρεσίες κινητοποιούνται για να μην κατηγορηθούν για αμέλεια.
Αν δεν κάνουν τίποτε οι υπηρεσίες, τότε θα περιμένεις τις ενέργειες του εισαγγελέα.

Ανώνυμος είπε...

Η λύση είναι μία.... ΚΡΥΟ ΠΙΑΤΟ ή κέτερινγκ, βρε τι άλλο θ'ακούσουμε!!!
---γηϊνοανέβατος---

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΦΙΛΕ, ΝΕΚΡΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΝΑΡΧΙΑ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΡΑΓΑΝΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΕΛΑΝ ΗΣΥΧΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑ. ΚΑΝΑΝ ΚΑΣΤΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΤΑ ΣΚΟΤΙΝΙΑΣΑΝ ΜΕ ΑΥΘΕΡΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΘΕΑ, ΑΚΑΛΑΙΣΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ. ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ. ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΔΕ ΘΑ ΒΓΕΝΟΥΝ. ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΗΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΕΝΩ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΕΙ ΣΦΑΙΡΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ Η ΚΑΠΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πριν λίγα χρόνια κάποιοι ενοχλούνταν από τα ράλλυ γιατί τους χαλούσαν την ηρεμία το μεσημέρι με το θόρυβο τους. Αντί να χαρουν που γέμισε η πόλη λίγο κόσμο ξεκίνησαν τις καταγγελίες και δεν ξανάρθαν ποτέ εδώ ξανά. Τα τελευταία χρόνια έχουν κλείσει σχεδόν όλα τα μπαράκια λόγω καταγγελιών για φασαρία την ίδια στιγμή που τα μηχανάκια περνάνε με σουζες από μπροστα τους μέχρι το πρωί και δεν γίνεται τίποτα από κανέναν. Άλλοι κάναν καταγγελίες και μηνύσεις σε παιδιά στις μπασκέτες τις Ιτέας επειδή κάναν φασαρία παρόλο που ήταν περασμένες 6 γιατί τους χαλούσαν την ηρεμία.
Τα ίδια αυτά άτομα είναι όμως που κάθε φορά διαμαρτύρονται για τους τουρίστες που δεν τους κατεβάζουν εδώ και τους πηγαινουν κατευθείαν στους Δελφούς..οι ίδιοι είναι που παραπονιούνται στον Δήμαρχο για την κατάντια των πάρκων και των δρόμων της Ιτέας..
Όσο ο κόσμος κλείνεται σε μια κοινωνία όπως γινόταν πριν 50 χρόνια και δεν δέχεται την αλλαγη, τότε όχι μόνο για τις ψησταριές θα κάνει καταγγελίες αλλά και για τον αέρα που αναπνέουν ότι τους βρωμάει. Αυτοί οι ίδιοι είναι που έχουν διαλύσει την Ιτέα . Ούτε ο δήμαρχος ούτε κανένας άλλος. Περνάς από το Μαϊάμι και σε πιάνει η ψυχή σου από την ερημιά. Γιατί; Γιατί έτσι θέλουν να είναι μια μερίδα ανθρώπων. Εγώ προσωπικά έχω βαρεθεί αυτή τη κατάσταση..έχω βαρεθεί να βγαίνω και μέχρι τις 12 όλα να είναι κλειστά επειδή φοβούνται για καταγγελίες . Έχω βαρεθεί να βλέπω την Άμφισσα και το Γαλαξείδι γεμάτα και εδώ να περπατάς απλά παρέα με τις κατσαρίδες. Και μπορεί να μην συμφωνούν κάποιοι αλλά ειναι απλά κάποιες σκέψεις ενός 20χρονου που βλέπω ότι όσο περνάει ο καιρός, η Ιτέα γίνεται ένα νεκροταφείο. Φυσικά λοιπόν και θα προτιμήσω να φύγω για να πάω να περάσω κάπου αλλού καλύτερα. Αυτά είχα να πω. Αν δεν αλλάξουν κάποιοι μυαλά μην περιμένετε να αλλάξει και η Ιτέα.

Ανώνυμος είπε...

Εάν τον ταϊσουν τζάμπα τον ηλίθιο ....δεν θα ενοχλείται καθόλου.

Αλλά δεν σκέφτεται ότι εάν κλείσουν οι ψησταριές θα χάσει ακόμη και την μυρουδιά που είναι δωρεάν ......

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΗ ΠΙΝΩ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕΖΕ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΦΟΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΜΕ ΡΥΠΑΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΝΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΙΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΖΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ...ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑΛΛΟ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΔΥΟ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΣΒΥΝΟΥΝ ΦΟΥΛ ΕΝΤΑΣΗ ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ..Ο ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ..ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΓΙΑ ΚΡΑΧΤΗ !!! ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ..

Ανώνυμος είπε...

Η ιτεα κατάντησε νεκρη πολη απο τότε που οι καταστηματαρχες κλεβαν τον τουριστα κ με την χάλια ποιότητα κ δεν ηθελαν να ξαναπατησουν

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αυτό το σκηνικό όμως δεν γίνεται σε τέτοιο βαθμό σε άλλες πόλεις...???
Και γιατί γίνεται σε ένα συγκεκριμένο σημείο της Ιτέας??
Όπου μας συμφέρει κοιτάμε τα καλύτερα τώρα όμως δεν μας νοιάζει...
Ενώ υπάρχουν πάρα πολλά μαγαζιά που ψήνουν...
Το πρόβλημα δημιουργείτε από 1 το πολύ 2...
Καλό θα είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί για την εικόνα της πόλης μας
Δεν νομίζω ότι είναι όμορφο η παραλιακή οδός να γίνεται σε ένα κομμάτι της θαμπη από καπνό

Ανώνυμος είπε...

ΑπΑπάντηση προς όλους τους τελειωμενους.1 χλμ Ιτέα -Άμφισσα οπωόπως βγαινεις εκει δεν θα σε ενοχλει κανενας.Αντε μου στο δι@ολ@ ριμαξατε την πόλη και διωξατε την νεολαία

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως κυκλοφορώ με φώτα ομίχλης στην παραλία...στο τέλος το νεκροταφείο
μας θα έχει περισσότερη ζωή από την πόλη μας!ΠΑΙΞΤΟΝΚΙΑΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που το κατηγορείς όλο αυτό προφανώς δεν ψήνεις Χριστούγεννα.. Πάσχα.. Κυριακές κ Γιορτές για να μν μυρίσει τσικνα κ καμμένα λίπη το σπίτι σου κ η γειτονιά σου...Η ιτέα θα μπορούσε να σφιζει από ζωή κ κόσμο αλλά με κάτι μυαλά σαν κ αυτά πάντα θα είναι ένα βήμα πίσω αντί για μπροστά... Αντί να σκεφτείς τον άνθρωπο που ψήνει 8 κ 9 ώρες μπροστά από μία ψησταριά μέσα στη ζέστη για να φας το ζεστό σουβλάκι σου που δεν πάει για χόμπι προφανώς και έχει ανάγκη κ είναι μια φυσιολογικη δουλειά κ αυτή ... Εσύ σκέφτεσαι τα σύννεφα καπνού... Α ρε ιτέα... Πόσο αδικείσαι.... Μια που αγάπησε την ιτέα περισσότερο από σένα...

Ανώνυμος είπε...

Ελα,πες την αλήθεια, είσαι βίγκαν έτσι?

Ανώνυμος είπε...

Άμεσα η αστυνομία να κάνει επί τόπου έλεγχο,σε όλες τις ψησταριές,και να κατασχεθούν τα σουβλάκια με ξύγκι......

Ανώνυμος είπε...

Ας μην προσβάλλουμε Τους συμπολίτες Μας είναι γεγονός ότι υπάρχουν λύσεις ούτως ώστε να μην συνεχιστεί το πρόβλημα της καθημερινής Καπνας και για λόγους υγείας εκεί ειναι η παιδική χαρά και αισθητικούς κανένας δεν είπε κα κλείσουν τα μαγαζιά η αναβάθμιση όμως χρειάζεται εξ άλλου κάποιοι επαγγελματίες της εστίασης τον πήχυ τον ανέβασαν και αυτό είναι καλό για την πόλη μας ας τους μιμηθούν Και οι υπόλοιποι

Ανώνυμος είπε...

Κατάντησατε την ιτεα νεκροταφείο τα κλείσατε ολα... Αλλα παντού και παντα θα υπάρχουν και αυτοι που αποκαλούμε βλακες... Αλλάξτε μυαλα γτ στο τέλος δε θα μείνει ουτε ενας πιτσιρικάς.. Καλα μας λενε ασσαιους... Οτι και να πούμε μυαλό δε θα μπει η Ιτέα συνεχώς υποβαθμίζεται και δε γινεται τίποτα.. Ειναι Αύγουστος και το Σάββατο θυμίζει μια κρυα νυχτα του Φλεβάρη.... Συγχαρητήρια στα ατομα '' πολεμανε'' για τη πολη μας να φύγουμε ολοι να μείνουν μονοι τους...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗ ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩΝ.Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΙΝ ΙΧΘΥΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΩΝ,ΟΠΩΣ ΑΥΡΙΟ ΗΜΕΡΑ ΤΡΑΝΗ.ΑΝ, ΛΟΙΠΟΝ-ΛΕΩ ΑΝ,ΜΙΑ ΣΚΕΨΙΣ ΕΙΝΑΙ,ΑΝΤΙ ΚΡΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΧΟΙΡΙΝΩΝ Η ΒΡΩΣΙΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ, ΤΟΥΣ ΜΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ,ΕΓΕΝΕΤΟ ΒΡΩΣΙΣ ΙΧΘΥΩΝ ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΔΙΕΜΑΡΤΥΡΕΤΟ.ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Η ΡΟΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ.(ΒΑΡΑΤΕ).

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε γκαγκάδες που υποστηρίζετε το χάλι της τσίκνας. Έχετε πάει σε τουριστικό μέρος να δείτε αν υπάρχει αυτό το χάλι; Έχετε βγει καθόλου έξω από την Ιτιά; Αλλά αυτός ο τουρισμός σας αξίζει. Μπεκρομεθύστακες που κατεβαίνουν από χωριά να φάνε κανένα ξύγκι...

Ιτιώτς είπε...

Κάποιοι πρέπει να υποχρεωθούν να ανεβάσουν μπουριά 20-30 μέτρα να φεύγει η κάπνα μακριά. Όπως λέει ο νόμος και η κοινή λογική. Κανείς τουρίστας ή ντόπιος δεν θέλει να τσικνίζεται λες και είναι σε πασχαλιάτικο λάκκο.

Νισάφι με την έκφραση "πόλη-νεκροταφείο" και νεκροταφείο. Ζωντανή δεν είναι μια πόλη μόνο εάν έχει κλάμπ που βαράνε μουσική στη διαπασών κάτω από τα σπίτια. Να πω ότι χορεύαμε ... Κάθομασταν και κοιτάγαμε ο ένας τον άλλο και η μουσική ήταν λες και ήσουν στο Κάβο Παραντίσο στη Μύκονο. Ζωντάνια υπάρχει και με άλλους τρόπους. Το πάρτυ στον Αι Γιάννη που το είχανε καταγγείλει, αυτό ναι, εκεί είναι περίεργοι και μίζεροι. Όχι όμως τα κλάμπ μέσα στα σπίτια και η κάπνα στο κεφάλι μας.

Μην ισοπεδώνετε.

Ανώνυμος είπε...

Οτι και να γραφεται παει χαμενο.....αεσεις που ζηται στην ιτεα ειστε 50 χρονια πισω γι αυτο και ειστε αξιοι της τυχη σας.......

Ανώνυμος είπε...

11880........και το προβλημα παει.........