Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Τοπικό Συμβούλιο Ιτέας: 20 Αυγούστου,Δευτέρα ώρα 19:30


Κάτι άλλαξε στην Ιτέα. Επιτέλους ένα συμβούλιο με πάνω από δύο θέματα ...


ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ                    ΙΤΕΑ 16/8/2018
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΙΤΕΑΣ
Αριθμ. Πρωτ. : οικ/15943


Παρακαλούμε όπως στις 20 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30 προσέλθετε στην Ιτέα και στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Ενότητας, σε τακτική δημόσια συνεδρίαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 83 του Ν. 3852/2010, με θέματα ημερήσιας διάταξης.
  1. Συνδιοργάνωση εκδήλωσης «ΓΑΛΑΖΙΑ ΝΥΧΤΑ» με τον Εμπορικό Εξαγωγικό Σύλλογο & τον Σύλλογο Καταστηματαρχών και Συναφών Επαγγελμάτων Ιτέας “Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ”, στις 27/8/2018 και διάθεση πίστωσης.
  1. Σύνταξη Τεχνικού Προγράμματος Δ.Κ. Ιτέας έτους 2019 (υποβάλλονται συνημμένα προτάσεις Προέδρου προς τα μέλη του Συμβουλίου).
  1. Γνωμοδότηση για επιγειοποίηση εναέριων υποσταθμών ΔΕΗ :
       α) στην είσοδο του Κολυμβητηρίου της Δ.Κ. Ιτέας και
       β) επί της οδού Γκίωνας (Ο.Τ. 14).
  1. Επαναλειτουργία μέσω υπογραφής σύμβασης του Ηλεκτρονικού Πίνακα που βρίσκεται στην είσοδο του λιμανιού της Δ.Κ. Ιτέας.
  1. Γνωμοδότηση για στέγαση του αρχείου του Εμπορικού & Εξαγωγικού Συλλόγου Ιτέας σε δημοτικό χώρο.
  1. Χορήγηση άδειας παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων στο κατάστημα “ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΟΤΩΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ, ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Ή ΜΕ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ” του κ. Λιναρδάτου Δημητρίου του Σωτηρίου το οποίο βρίσκεται επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 51 στην Δ.Κ. Ιτέας του Δήμου Δελφών.
Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου
της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας
ΓΟΥΩΡΘ ΤΖΩΝ-ΤΑΟΥΝΣΕΝΤ



φωτο & κείμενο από ΕΠΙΚΟΥΡΟ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΚΑΤΙ..........ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΗ ΑΝΑΤΡΕΨΙΜΗ........

Ανώνυμος είπε...

Άλλαξε ο Αντιδήμαρχος,δεν θέλει πολύ μυαλό.