Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Από το Φωκικό του Παπαδημητρίου : Στη Ντιναμό Μόσχας με 1.3 εκατομ. ευρώ ο Τετε




Ο Αμπντούλ Αζίζ Τετέ , ο παίχτης που το 2012 ήρθε στην Ελλάδα και στο Φωκικό του Μάκη Παπαδημητρίου είναι έτοιμος να κάνει την υπέρβαση και να κάνει τη μεταγγραφή της ζωής του.
Συμφωνα με το διεθνή αθλητικό τύπο ο Γκανέζος αμυντικός χαφ είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με τη ρωσική ιστορική ομάδα Ντιναμό Μόσχας συνολικής αξίας 1.3 εκατομμυρίων ευρω.
Τον Τέτε τον γνωρίσαμε το 2012, όταν ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Φωκικού στην Football League. Μόλις μετά από μία σεζόν πήρε μεταγραφή στον Πλατανιά και για δύο χρόνια ήταν μετρονόμος στη μεσαία γραμμή των Κρητικών. Ο Γκανέζος αμυντικός χαφ πωλήθηκε πριν από δύο χρόνια στην Λεχ Πόζναν έναντι 300.000 ευρώ και μέσα σε δύο χρόνια στην Πολωνία κατάφερε να πολλαπλασιάσει την αξία του.
Η Ντιναμό Μόσχας που παλεύει να σταθεί και πάλι στα πόδια της με νέους χορηγούς τον απέκτησε πρόσφατα έναντι 1,3 εκατομμυρίου ευρώ και ο Γκανέζος μέσος θα πάρει σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ για συμβόλαιο 2,5 ετών. Κλασική περίπτωση παίκτη που πέρασε τα ραντάρ των μεγάλων ομάδων στην Ελλάδα και βρήκε τον δρόμο του στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: