Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Πρώτη νίκη (3-1) με ανατροπή για τον Αστέρα (από amfissaface.gr )


Εμφανώς βελτιωμένος, ψυχωμένος και πιο φρέσκος ο Αστέρας Ιτέας κατέκτησε δίκαια την πρώτη του φετινή νίκη στο γήπεδο της Ιτέας με σκορ 3-1 επί του Αλμυρού, του οποίου το σερί νικών σταμάτησε σήμερα στη Φωκίδα.

Οι παίκτες του Κώστα Λίβα έδειξαν αποθέματα ψυχής και κατάφεραν να γυρίσουν το ματς με σκόρερς δύο δικά του παιδιά, καθώς στο 34΄οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με τέρμα του Φλίγκου. 5 λεπτά αργότερα ο Αλεξίου ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, σε ένα σημείο κομβικό, καθώς το γκολ αυτό αποσόβησε από το γεγονός να πάει η ομάδα της Μαγνησίας στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες. Από το σημείο εκείνο οι γηπεδούχοι ενέτειναν τις προσπάθειές τους, πίεσαν και ήταν ζήτημα χρόνου να φτάσουν στην επίτευξη τέρματος. Αυτό έγινε με το Χαρδαλούπα στο 89, ενώ το κερασάκι στην τούρτα της πρώτης νίκης του Αστέρα στη φετινή διοργάνωση έβαλε στις καθυστερήσεις ο Δαμιανός.

Με τη νίκη αυτή ο Αστέρας πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα κι επανέφερε το χαμόγελο στους οπαδούς του. Τώρα, ο εκπρόσωπος της Φωκίδας στη Γ Εθνική καλείται να επενδύσει πάνω στην ψυχολογία που προσδίδει η σημερινή εμφάνιση και η νίκη, καθώς αφήνει πίσω του ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και αρχίζει μια σειρά παιχνιδιών με ομάδες που στοχεύουν επίσης στην παραμονή, με την αρχή να γίνεται την επόμενη αγωνιστική στο Βελούχι κόντρα στην τοπική ομάδα, πιθανότατα την πιο αδύναμη του ομίλου.

Στο Δίστομο ο Αμβρυσσέας πέτυχε την 3η του νίκη σε 5 αγώνες και φιγουράρει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφού επιβλήθηκε με 2-0 του Αχιλλέα Φαρσάλων. Σκόρερς των Βοιωτών ξανά ο Κωστούλας (57) και ο Ντος Σάντος (65).

Τα σημερινά αποτελέσματα
Οπούντιος Μαρτίνου – Νίκη Βόλου 0-3 α.α.
Διγενής Νεοχωρίου – ΑΠΟΚ Βελούχι 1-0
ΝΠΣ Βόλος – Θήβα 2-1
Αστέρας Ιτέας – ΓΣ Αλμυρός 3-1
Αμβρυσσέας Διστόμου – Αχιλλέας Φαρσάλων 2-0
Ολυμπιακός Βόλου – ΑΟ Σελλάνων 2-1
Ρεπό: Ρήγας Φεραίος

Η Βαθμολογία της 5ης αγωνισιτκής
1. ΝΠΣ Βόλος 15
———————————–
2. Νίκη Βόλου 10
– Ολυμπιακός Βόλου 10
– Αμβρυσσέας Διστόμου 10
4. ΓΣ Αλμυρού 9
5. Ρήγας Φεραίος 6
– Οπούντιος Μαρτίνου 6
——————————
8. Θήβα 5
9. Αστέρας Ιτέας 4
10. Αχιλλέας Φαρσάλων 3
– Διγενής Νεοχωρίου 3
– Βελούχι 3
13. ΑΟ Σελλάνων 2

Η επόμενη (6η) αγωνιστική
Κυριακή 29 Οκτωβρίου, 15:00
Διγενής Νεοχωρίου – Οπούντιος Μαρτίνου
Νίκη Βόλου – Βόλος ΝΠΣ
Βελούχι – Αστέρας Ιτέας
Θήβα – Αμβρυσσέας Διστόμου
ΓΣ Αλμυρού – Ρήγας Φεραίος
Αχιλλέας Φαρσάλων – Ολυμπιακός Βόλου
Ρεπό: ΑΟ Σελλάνων
*Αλμυρός, Βελούχι, Διγενής , Αστέρας Ιτέας και Ρήγας Φεραίος έχουν κάνει το ρεπό τους

Δεν υπάρχουν σχόλια: