Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ : "ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΟΣΟΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ "

Αποτέλεσμα εικόνας για OXI
ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ
ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
www.holocaust.gr


Αθήνα 27 Οκτωβρίου 2017

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΟΣΟΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

Η 28η Οκτωβρίου σηματοδοτεί το καθολικό ΟΧΙ των Ελλήνων στον φασισμό και στην κατάλυση της εθνικής μας ανεξαρτησίας. Το ΟΧΙ του Λαού συνεχίστηκε και μετά την επικράτηση του Άξονα και την κατάληψη της χώρας με κύριο φορέα την Εθνική Αντίσταση και την μαζική άρνηση του Λαού, ακόμα και εκείνου του μέρους του που δεν συμμετείχε στην Αντίσταση, να υποταχθεί και να υπηρετήσει τους κατακτητές.

Ο ηρωικός αγώνας του στρατού και του Λαού μας και η Εθνική Αντίσταση ήταν η εκδήλωση ενός πνεύματος αντίστασης στη φασιστική «νέα τάξη», αλλά και έκφραση του βαθύτερου πόθου για την επιβίωση, την πρόοδο και την ελευθερία του Λαού και της Πατρίδας μας.

Οι κατακτητές επέβαλαν τον διαμελισμό της Ελλάδας, λεηλάτησαν τον εθνικό μας πλούτο και την πολιτιστική μας κληρονομιά, βασάνισαν ανελέητα κι εξαθλίωσαν το Λαό μας επιχειρώντας, μάταια, να τον καθυποτάξουν με την πείνα και την ωμή βία. Ως αποτέλεσμα της Κατοχής, η χώρα μας απώλεσε το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της, συγκριτικά με άλλες χώρες, καταστράφηκε ολοσχερώς και η αναπτυξιακή της προοπτική υπονομεύτηκε βάναυσα.

Συνεπώς είναι υποκριτές όσοι σήμερα τιμούν το ΟΧΙ, ενώ δεν στηρίζουν εμπράκτως τον αγώνα διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών. Έναν αγώνα για την ειλικρινή αναγνώριση της υπερπολύτιμης συμβολής της χώρας μας στη συντριβή του φασιστικού Άξονα και τη δικαίωση της Θυσίας της. Έναν αγώνα που αποτελεί φυσική συνέχεια της Εθνικής μας Αντίστασης και συμβολή στη σφυρηλάτηση της εθνικής ενότητας και της δημοκρατικής προοπτικής της Ελλάδας αλλά και γέφυρα ειλικρινούς φιλίας και συνεργασίας με τον γερμανικό Λαό.


ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940!
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!
ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ!


ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ
ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
www.holocaust.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: