Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Μπακογιάννης: Στην Κίρρα και την Ιτέα λύνουμε ένα σημαντικό πρόβλημα


Την ένταξη, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020», του έργου ολοκλήρωσης του αποχετευτικού δικτύου Κίρρας και της αναβάθμιση των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων της Ιτέας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.



Το έργο, συνολικής δαπάνης 2.405.757,66 ευρώ, εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου της Περιφέρειας για τα έργα προστασίας του περιβάλλοντος και διαμόρφωσης σύγχρονων συνθηκών υγιεινής για τους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας.
Με το συγκεκριμένο έργο ολοκληρώνεται το αποχετευτικό δίκτυο της Κίρρας και αναβαθμίζονται αλλά και επεκτείνονται οι εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων της Ιτέας για την εξυπηρέτηση 12.000 κατοίκων.
«Έχουμε κληθεί να κλείσουμε «τρύπες» που έπρεπε να έχουν κλείσει σε όλη την Ελλάδα εδώ και δεκαετίες. Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια να εξασφαλίζουμε συνεχώς χρήματα για να δημιουργήσουμε καλές συνθήκες για την υγιεινή και την υγεία των πολιτών. Στην Κίρρα και την Ιτέα λύνουμε ένα σημαντικό πρόβλημα και το ίδιο θα κάνουμε σε ολόκληρη τη Στερεά Ελλάδα βάζοντας σε τάξη όλες τις περιβαλλοντικές εκκρεμότητες που έχουμε» τόνισε στις δηλώσεις που έκανε μετά την υπογραφή ένταξης του έργου ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης. 

http://dytikesmaties.gr/

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να'ναι καλά ο Φουσεκης φιλε Μπακογιαννη που μελετησε και ωριμασε το εργο και το δημοπρατησε. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΓΕΣ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

Έχει γούστο να επιβλέψει το έργο η Τεχνική υπηρεσία του Δήμου.Νάχουμε πάλι κλοπές θέλουμε;;;!!!

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους μια καλη είδηση για Ιτέα-Κίρρα.(Καλή για τους λίγους που έχουν μείνει να μην κατηγορούν τους πάντες και τα πάντα.)

Ανώνυμος είπε...

Αυτό και αν είναι ανέκδοτο! Ο Φουσέκης φίλε το βρήκε το έργο μελετημένο και ώριμο από το ΔΗΜΟ ΙΤΕΑΣ ο οποίος το είχε εντάξει σε πρόγραμμα με φορέα υλοποίησης την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ,πριν από το 2009. Τη πρώτη μερα που έγινε Δήμαρχος το 2011, πήρε τό έργο από τη περιφέρεια για ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΑΥΤΌΣ,το έκανε με τον Παναγιωτόπουλο μερικά χρόνια γαργάρες,και τώρα φτου και απ΄την αρχή η Περιφέρεια. Πάλι καλά,ποτέ(?) δεν είναι αργά. Μπορεί και να είναι.
" Πέρα απ΄το ποτάμι"

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Φουσέκης μωρέ. Αυτός το βρήκε έτοιμο και το Πάγωσε για 7 χρόνια. Πλάκα κάνετε?Γιαυτό πάντα βλέπετε το ΑΣΣΟ

Ανώνυμος είπε...

Τι λες φιλε μου...Ο Δημος Ιτεας πραγματι ειχε ετοιμη μελετη. Ομως για την Β φαση του εργου που πραγματι την ενεταξε το 2009 η Νομαρχια επι Νομαρχη Φουσεκη παλι και το εργο τελειωσε το 2010. Αυτο το εργο στο οποιο αναφερεται ο Μπακογιαννης ειναι η Γ' φαση του εργου. Ειναι δηλαδη το εργο που γινεται μεσα στον αρχαιολογικο χωρο της Κιρρας. ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΕΚΠΟΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 2011. Δεν εχει καμμια απολυτως σχεση ο Δημος Ιτεας. Μηπως τα μπερδευεις λιγο...

Ανώνυμος είπε...


Ενώ το παρέλαβε ώριμο από τον τότε Δήμο Ιτέας, γιατί δεν το ολοκλήρωσε
ο κος Φουσέκης ο σωτήρας του νομού μας.
Μήπως δεν πρόλαβε;
Κύριε Μπακογιάννη συνέχισε το δημιουργικό σου έργο,γιατί όλα αυτά που γίνονται
την τελευταία τριετία στην στερεά Ελλάδα δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ.
Τα πιράνχας του παρελθόντος κοιτούσαν μόνο την τσέπη τους.
Μπράβο σου Κώστα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ