Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Βράβευση Χρ. Μωραϊτη - Χρ. Κουτρόγιαννου - Γ. Παγώνη στην Χαλκίδα!



Ο πρόεδρος του ΟΛΝΕ Α.Παπανδρέου βράβευσε τον Χρήστο Μωραϊτη.




Με τεράστια συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα πρώτα Eviabasket Awards, σε μια εκδήλωση που θα μείνει με έντονα γράμματα στην ιστορία του μπάσκετ της Περιφέρειας.
Και αυτό, γιατί το Eviabasket κατάφερε τη Δευτέρα το απόγευμα να μαζέψει στον ίδιο χώρο τους κορυφαίους της περσινής χρονιάς, να ενώσει παίκτες προπονητές και παράγοντες, έχοντας την τιμή μεταξύ άλλων να βραβεύσει και δύο κορυφαίους παίκτες σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, τον Λάζαρο Παπαδόπουλο και τον Αντώνη Φώτση.
Φωτογραφία από την κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού κέντρου της Περιφέρειας.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα και με αρκετό κόσμο να παρακολουθεί όρθιος την εκδήλωση, δόθηκε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βρεθεί ξανά μαζί μετά από αρκετά χρόνια η παλαί ποτέ μεγάλη ΑΓΕΧ με Αγγέλου, Γιαπλέ, Μπρατσιάκο, Κούτρη, Βασιλάρα, Βοσνιάδη, Καπελέρη, Κουτσογιάννη, Βαρσαμά και αρκετούς ακόμα παίκτες που νοστάλγησαν τα παλιά και τίμησαν δεόντως τον πρόεδρο Χρήστο Χρήστου, όταν σε μια πολύ συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης, ο Γιώργος Βελισσαράκος κάλεσε όλους τους παίκτες στο πλατό για μια αναμνηστική φωτογραφία!
Οι δύο προσκεκλημένοι που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, Λαζ.Παπαδόπουλος και Αντ.Φώτσης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, Γιάννης Γαϊτανάρος ως εκπρόσωπος της Μητρόπολης Χαλκίδας,  ο βουλευτής Σίμος Κεδίκογλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ηλίας Μπουρμάς, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, ο Διευθυντής του ΔΟΑΠΠΕΧ Φώτης Γκούνης, ο πρόεδρος του ΟΛΝΕ Ανδρέας Παπανδρέου, ο διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας-Κύμης-Καρύστου Παναγιώτης Τζαφέρος και βέβαια οι φίλοι του μπάσκετ, παίκτες-προπονητές-παράγοντες-διαιτητές που κατέκλυσαν την αίθουσα.
Λόγω του αιφνίδιου θανάτου του Περιφερειακού Συμβούλου Στ.Γκάβαλη που οι περισσότεροι ομιλητές τον μνημόνευσαν, απουσίασαν την τελευταία στιγμή ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φάνης Σπανός, αλλά και η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη και αρκετοί ακόμα Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης, Χαλκιδέος δημοσιογράφος Σπύρος Βασιλείου.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο Χαλκιδέος δημοσιογράφος Σπύρος Βασιλείου.
Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν αρχικά ο Βουλευτής Εύβοιας Σίμος Κεδίκογλου, ο Ηλίας Μπουρμάς ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας και ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης.
Η αρχή των τιμητικών διακρίσεων έγινε με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο που τον βράβευσε ο Διευθυντής του ΔΟΑΠΠΕΧ Φώτης Γκούνης.
Ο Διευθυντής του ΔΟΑΠΠΕΧ Φώτης Γκούνης βραβεύει τον Λάζαρο Παπαδόπουλο.
Ακολούθησε ο Αντώνης Φώτσης με το έπαθλο να απονέμεται από τον εκπρόσωπο της ξενοδοχειακής επιχείρησης ‘Πέλαγος’ Γιώργο Κατσίνα.
Και οι δύο μεγάλοι αθλητές, τόνισαν τη σημασία του ερασιτεχνικού αθλητισμού και τη σημασία στη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών.
Ο εκπρόσωπος της ξενοδοχειακής επιχείρησης ‘Πέλαγος’ Γιώργος Κατσίνας, βράβευσε τον Αντώνη Φώτση.
Με το βίντεο να παίζει μεγάλες στιγμές από την πλούσια καριέρα τους και οι δύο χειροκροτήθηκαν θερμά για να πάρει σειρά η βράβευση της Ανθής Χαϊνά και το συνεδριακό κέντρο να σηκωθεί στο…πόδι!
Η Ανθή μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι να μετατρέπεις μια ιδιαίτερη κατάσταση σε πλεονέκτημα και να φτάνεις μέσα από το πείσμα και την επιμονή για επιτυχία στην κατάκτηση μεγάλων στόχων, όπως η πρόσφατη κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στην Τουρκία.
Η Ολυμπιονίκης του Σίδνεϋ Ειρήνη Αϊνδιλή, βράβευσε την επίσης Ολυμπιονίκη Ανθή Χαϊνά.
Την βράβευση στη Χαϊνα, έκανε μια ακόμα Ολυμπιονίκης, η Ειρήνη Αϊνδιλή!
Ακολούθησε η Αφένδρα Παπαδήμου που έχει γράψει τη δική της ιστορία στο μπάσκετ. Η σούπερ πρώην παίκτρια που μπορούσε να κερδίσει μόνη της ένα αγώνα, αφιέρωσε την τιμητική διάκριση εμφανώς συγκινημένη στους γονείς της.
Ο πρόεδρος του Τελεθριακού Στ.Παπανδρέου απένειμε το έπαθλο στην Αφένδρα Παπαδήμου.
Την απονομή στην Παπαδήμου έκανε ο πρόεδρος του Τελεθριακού και εκδότης του Elnavi Στέφανος Παπανδρέου.
Στη συνέχεια ήταν η σειρά του Βαγγέλη Αγγέλου που βραβεύθηκε εις διπλούν καθώς αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης και κορυφαίος προπονητής στην ιστορία του μπάσκετ της Περιφέρειας.
Ως καλύτερος παίκτης στην ιστορία του μπάσκετ της περιφέρειας βραβεύθηκε ο Βαγγ.Αγγέλου με την απονομή να κάνει ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ Χάρης Μελετίου.
Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ Χάρης Μελετίου και ο αρχηγός της ΑΓΕΧ στα χρόνια που ήταν προπονητής  της ομάδας ο Αγγέλου, Τόλης Βοσνιάδης! Ο κόουτς γύρισε πίσω στο παρελθόν και ευχαρίστησε Χρήστου, Βελισσαράκο και Σταμέλο, όπως και τους παίκτες του στα χρόνια που ήταν προπονητής στην ομάδα.
Ο Τόλης Βοσνιάδης βράβευσε τον Βαγγέλη Αγγέλου ως κορυφαίο προπονητή στην ιστορία της Περιφέρειας.
Παράλληλα, εκθείασε την αξία και πάνω απ’ όλα το ήθος των Παπαδόπουλου και Φώτση.
Σε μια από τις πιο ωραίες στιγμές της βραδιάς, ο Γιώργος Βελισσαράκος κλήθηκε να βραβεύσει τον Χρήστο Χρήστου και παίρνοντας το μικρόφωνο κάλεσε επί σκηνής όλους τους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας με πρόεδρο τον Χρήστου!
Οι παίκτες της ΑΓΕΧ τίμησαν τον πρόεδρο τους Χρήστο Χρήστου επι σκηνής!
Η σκηνή γέμισε από παλιούς παίκτες της ομάδας, από τον Κούτρη που ταξίδεψε από την Καλαμάτα και τον Βασιλάρα που ήρθε από την Αθήνα, μέχρι τους Αγγέλου, Γιαπλέ, Μπρατσιάκο κλπ!

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΓΕΧ Χρ.Χρήστου μίλησε στους παρευρισκόμενους.
Ο Βελισσαράκος εκθείασε τον Χρήστου για την τεράστια προσφορά του και ο επί σειρά ετών πρόεδρος της ομάδας δήλωσε συγκινημένος και υπερήφανος για όλους τους παίκτες του.

Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρ.Παγώνης βράβευσε τον Βασ.Μπρτασιάκο.
Ακολούθησε η βράβευση του Βασίλη Μπρατσιάκου ως κορυφαίου προπονητή  2016-17 στην Περιφέρεια με την απονομή να κάνει ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης.
Ο Δήμαρχος εκθείασε τα κατορθώματα του Μπρατσιάκου κυρίως στην Κύμη, ενώ ο Χαλκιδέος κόουτς μίλησε για την ιστορία του μπάσκετ της Χαλκίδας, ευχαριστώντας παράλληλα τον Αλ.Θεοδώρου για την εμπιστοσύνη που του έδειξε όλα αυτά τα χρόνια, ευχόμενος παράλληλα στον παρόντα στην εκδήλωση νέο προπονητή της Κύμης Γ.Καστρίτη καλή επιτυχία στο έργο του.
Ο βουλευτής Σίμος Κεδίκογλου με τον Γιώργο Μπαρμπούρη.
Ο βουλευτής Εύβοιας Σίμος Κεδίκογλου τίμησε τον Γιώργο Μπαρμπούρη ως καλύτερο παίδα εκθειάζοντας το ταλέντο του αλλά και την προσπάθεια που καταβάλει .


Ο Ηλίας Μπουρμάς τίμησε τον Γ.Χροναίο.
Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ηλίας Μπουρμάς βράβευσε τον καλύτερο έφηβο Γιάννη Χροναίο, τονίζοντας μεταξύ άλλων το ταλέντο του αλλά και το ήθος του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι ότι καλύτερο έχει συναντήσει όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με το μπάσκετ.
Η Στέλλα Σωτηρίου βράβευσε την Σήλια Καπελέρη.
Η Σήλια Καπελέρη, κόρη του πρώην αθλητή της ΑΓΕΧ Νίκου Καπελέρη βαρβεύθηκε ως καλύτερη κορασίδα 2016-17 με την απονομή να κάνει η Στέλλα Σωτηρίου, εκπρόσωπος της εταιρείας ελαστικών Σωτηρίου.

Ο Γ.Κώτσαρης με τη Νικολέτα Σασσάνη.
Η Νικολέτα Σασσάνη βραβεύθηκε ως καλύτερη νεανίδα με την απονομή να κάνει ο Γιώργος Κώτσαρης της αντίστοιχης εταιρείας καφέ στη Χαλκίδα.



Ο Χρήστος Μωραϊτης τιμήθηκε ως καλύτερος προπονητής στα τμήματα υποδομής αλλά και στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ. Τις απονομές στον κόουτς, έκαναν ο πρόεδρος του ΟΛΝΕ αλλά και του Απόλλων Χαλκίδας Ανδρέας Παπανδρέου και ο πρόεδρος του ΓΑΣΒασιλικού και εκπρόσωπος της εταιρείας ‘το περιβόλι του παππού’ Γιώργος Κόντος.
Άλλη μια βράβευση για τον Χρ.Μωραϊτη, αυτή τη φορά από τον Γ.Κόντο.
Ο αρχηγός Σωτήρης Κώνστας παρέλαβε το έπαθλο του Ερμή Σχηματαρίου ως η καλύτερη ομάδα στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ για την περσινή σεζόν με την απονομή να κάνει ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Χαλκίδας-Κύμης-Καρύστου Παναγιώτης Τζαφέρος.

Ο Σωτήρης Κώνστας παρέλαβε το βραβείο του Ερμή Σχηματαρίου από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας Παν.Τζαφέρο.
Ο Νίκος Μανώλας ανακηρύχθηκε κορυφαίος παίκτης στην περσινή Α’ ΕΣΚΑΣΕ και την απονομή του επάθλου έκανε η Γεωργία Σιαράπη, εκπροσωπώντας την αντίστοιχη εταιρεία καυσίμων.


Ο MVP του πρωταθλήματος Νίκος Μανώλας βραβεύθηκε από τη Γεωργία Σιαράπη.
Στην καλύτερη πεντάδα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ βραβεύθηκαν ο Αντώνης Χαρατσής με την απονομή από τον Παν.Νικολάου του eviabasket, ο Στέλιος Γρηγοράκης με την απονομή από τον παράγοντα του Ερμή Αντ.Κανέλλο, ο Θαν.Κατσούλας με την τιμητική διάκριση να την δίνει ο Αλέξης Χρονόπουλος εκπροσωπώντας την εταιρεία ΚΤΕΟ Θαλάσση, ο Νίκος Μανώλας βραβεύθηκε από τον Σπύρο Αφράτη του ομώνυμου καταστήματος ανταλλακτικών και ο Γιώργος Γυφτονικολός από τον Νεκτάριο Χαλδούπη, ιδιοκτήτη του καφέ-Αρχοντικό και πρόεδρο του Αίαντα Αλιβερίου.
Ο Αντ.Χαρατσής με τον Παν.Νικολάου.
Ο Γιάννης Λούκας τιμήθηκε ως MVP στην κατηγορία νέων παικτών με την απονομή να γίνεται από τον ιδιοκτήτη του Creppe and Coffee Σωτήρη Δήμου.
Η καλύτερη πεντάδα rising star (Λούκας, Κουτρόγιαννος, Παγώνης, Βλάχος, Ματσαγγούρας) βραβεύθηκε από τον υπεύθυνο του καταστήματος cparmaccetto Σταμάτη Αναστασίου.
Ο Στέλιος Γρηγοράκης με τον Αντ.Κανέλλο.
Καλύτερη ομάδα στη Β’ ΕΣΚΑΣΕ αναδείχθηκε ο Άρης Αμφίκλειας με την απονομή στον υπεύθυνο της ομάδας Φαίδωνα Μώρο να κάνει ο Βασίλης Καραβάς της σντίστοιχης μεταφορικής εταιρείας στη Χαλκίδα.
Ο Αντώνης  Σπυρόπουλος βραβεύθηκε ως καλύτερος διαιτητής 2016-17 με την απονομή να γίνεται από τον Δημήτρη Τζανή, υπεύθυνο του κομμωτηρίου Δ.Τζανής στη Χαλκίδα.
Ο Θανάσης Κατσούλας μς τον γιο του και τον Αλέξη Χρονόπουλο.
Η εκδήλωσε έκλεισε με μια ειδική βράβευση στον Κένταυρο Λιβαδειάς για τη δημιουργία τμημάτων υποδομής. Το βραβείο παρέλαβε ο Χάρης Σανιδάς και την απονομή έκανε ο πρόεδρος της Παναγίτσας και εκπρόσωπος της τεχνικής εταιρείας Νίκος Μπέλλος.
Σημαντικό ρόλο στη βραδιά, έπαιξαν τα κορίτσια του Απόλλωνα Χαλκίδας που βοήθησαν στις απονομές και την υποδοχή του κοινού, αλλά και η εταιρεία B-Fresh που…δρόσισε με τους χυμούς της τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.
Ο Νίκος Μανώλας με τον Σπύρο Αφράτη.






Ο Γ.Γυφτονικολός με τον Νεκτ.Χαλδούπη.






Η καλύτερη 5αδα της περσινής Α’ ΕΣΚΑΣΕ.




Σωτ.Δήμου βράβευσε τον MVP των Rising star Γιάννη Λούκα.





Η καλύτερη 5αδα των Rising Star με τον Σταμ.Αναστασίου.




Ο Φαίδων Μώρος παρέλαβε το βραβείο του Άρη Αμφίκλειας από τον Βασίλη Καραβά.






Ο Αντώνης Σπυρόπουλος παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου διαιτητή 2016-17 από τον Δημ.Τζανή και τον γιο του!






Ο Χάρης Σανιδάς πήρε το βραβείο του Κένταυρου Λιβαδειάς από τον Νίκο Μπέλλο.






Παν.Νικολάου
PHOTO: ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΛΙΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: