Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Δήμος Δελφών : Η κορύφωση του Επετειακού Κύκλου Εκδηλώσεων του Δήμου Δελφών με τον εορτασμό της 195ης Επετείου της Απελευθέρωσης του Κάστρου των Σαλώνων.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                   ΑΜΦΙΣΣΑ, 08.04.2016
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ                                                  
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                                                              
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                            

Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά                    
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα                         
Τηλέφωνο: 2265350027 
FAX: 2265350021

Α.Δ.Τ.: 27/2016

ΘΕΜΑ: Tην Κυριακή, 10η Απριλίου 2016, η κορύφωση του Επετειακού Κύκλου Εκδηλώσεων του Δήμου Δελφών με τον εορτασμό της 195ης Επετείου της Απελευθέρωσης του Κάστρου των Σαλώνων.

Αγαπητοί συμπολίτες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί την 195η Επέτειο της Απελευθέρωσης του Κάστρου των Σαλώνων, την Κυριακή, 10 Απριλίου στην Άμφισσα. Τον εφετινό εορτασμό θα λαμπρύνει με την παρουσία του η Αυτού Εξοχότητα, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπιος Παυλόπουλος.
           Σας παραθέτουμε το πρόγραμμα του εορτασμού και σας καλούμε να τιμήσετε με την συμμετοχή σας την δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Φωκίδας, κ. Θεόκτιστου, την επιμνημόσυνο δέηση και την κατάθεση στεφάνου στον Ανδριάντα του Επισκόπου Σαλώνων Ησαΐα από την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την παρέλαση και την τελετή επίδοσης στην Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας του Χρυσού Κλειδιού της Πόλεως της Άμφισσας από τον Δήμαρχο Δελφών, στη 13:00 μ.μ. στην αίθουσα Νικολάου Κορδώνη του Πνευματικού Κέντρου Άμφισσας.
           Παρακαλούμε για τον σεβασμό σας στις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θέτει η Ελληνική Αστυνομία κατά την ημέρα του εορτασμού και την στάθμευση των οχημάτων σας σε περιφερειακά σημεία της πόλης της Άμφισσας, όπου αυτό επιτρέπεται
------------------------------------------------------------------------------------------------------------





Δεν υπάρχουν σχόλια: