Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Μπουτάρης: "Δεν υπάρχουν κεκτημένα δικαιώματα, τελειώσαμε" . Σήμερα επανέλαβε την πρόταση του για δίδακτρα στα Πανεπιστήμια

Μπουτάρης: "Δεν υπάρχουν κεκτημένα  δικαιώματα, τελειώσαμε"


Την επιβολή διδάκτρων ύψους 500 ευρώ για να λυθεί το ζήτημα των οικονομικών προβλημάτων στα Πανεπιστήμια, πρότεινε ο Γιάννης Μπουτάρης.


«Αντί να κλαιγόμαστε που θα βρούμε τα λεφτά, τα 500 ευρώ δίδακτρα το χρόνο για τους φοιτητές, έχει στόχους, αποκτά οικονομική αυτονομία το πανεπιστήμιο, δεν περιμένει πότε θα πάρει τα λεφτά από το κράτος και οι φοιτητές σέβονται περισσότερο αυτό που κάνουν. Δεν λέω ότι δεν είναι λεφτά, είναι, αλλά ας γίνει μία κλιμάκωση. Αυτοί οι οποίοι δεν έχουν ας εξαιρεθούν, αλλά τουλάχιστον ας πληρώνεται ένα ποσό»,

είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης στο Star.

Tην πρόταση αυτή ο κ. Μπουτάρης τη διατύπωσε πρώτη φορά σε εκπομπή του ΜΕΓΚΑ στις 28 Οκτωβρίου, στην οποία αναφέρθηκε και στο ζήτημα των εργασιακών διεκδικήσεων και στην κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων. “Δεν υπάρχουν κεκτημένα δικαιώματα.

Τελειώσαμε, πρέπει να χτιστούμε απ΄την αρχή. Δηλαδή ο επιχειρηματίας που έχτισε το μαγαζί του από την αρχή δεν έχει δικαιώματα;” είπε ο κ. Μπουτάρης.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οτο λεει αυτος ο ανθρωπος ειναι λογικο και ακομπλεξαριστο!

Ανώνυμος είπε...

οτι λεει και αυτος ο ανθρωπος ειναι και αυτα που λενε οι τοκογλυφοι.να σπουδαζουν μονο οι πλουσιοι,να γιατρευονται μονο οι πλουσιοι και να τρωνε μονο οι πλουσιοι.και να πληρωνουν φορους και χαρατσια μονο οι φτωχοι τα οποια θα πηγαινουν στους πλουσιους.να μην εχουν ουτε σπιτι οι φτωχοι ουτε περιουσια,ολα να πανε στο συναφι του τους τραπεζιτες τοκογλυφους ντοπιους και ξενους.ξερει αυτος τι λεει,εμεις δεν καταλαβαινουμε οτι το σχεδιο των μισελληνων προχωραει τελεια.