Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΦΩΚΙΔΑ : Αδέλφια πυροβόλησαν αδέλφια


Συνελήφθησαν  αμέσως μετά την απολογία τους στον κ. Ανακριτή Άμφισσας, δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων, δύο (2) ημεδαποί – κυνηγοί,ηλικίας 56 και 58 ετών, που εμπλέκονται σε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 39χρονου ημεδαπού, επίσης κυνηγού, σε δασική περιοχή της Φωκίδας, μεσημβρινές ώρες της 30-09-2015 .
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας, διεξήγαγαν έρευνα μετά από τραυματισμό στα πόδια, με κυνηγετικό όπλο, του 39χρονου, ο οποίος είχε μεταβεί για κυνήγι, μαζί με τον 37χρονο αδερφό του.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, προηγήθηκε διαπληκτισμός του παθόντα και του αδερφού του, με τους δύο συλληφθέντες (αδέρφια ομοίως μεταξύ τους), για την επιλογή θέσης κυνηγιού (καρτεριού). Ο 39χρονος μάλιστα μεταφέρθηκε ακολούθως από τον αδερφό του σε Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Οι συλληφθέντες, δυνάμει των Ενταλμάτων προσωρινής κράτησης του κ. Ανακριτή Άμφισσας, οδηγήθηκαν χθες από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, σε Κατάστημα Κράτησης της Χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: