Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Τοποθέτηση Γ. Κασούτσα για εκλογές και τις πολιτικές εξελίξεις


"Όσοι με ψήφισαν, όπως και εγώ που εκτέθηκα πολιτικά και ζήτησα την ψήφο τους, πιστέψαμε στον προγραμματικό λόγο του ΣΥΡΙΖΑ και είχαμε ένα άλλο όραμα για την Ελλάδα."


Η υποψήφια Βουλευτής στις τελευταίες εκλογές με γραπτή δήλωσή της κοινοποιεί πως δεν πρόκειται να είναι ξανά υποψήφια με το ΣΥΡΙΖΑ. Όπως επισημαίνει η Γιώτα Κασούτσα αιτία της επιλογής της αυτής ήταν η μνημονιακή στροφή του κόμματος κι η συστημική προσαρμογή του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, την οποία αξιολογεί ως "τεράστια εθνική και κοινωνική καταστροφή που υπάρχει επείγουσα ανάγκη να αποφύγουμε."
Αναλυτικά η δήλωση της Γ. Κασούτσα
Μετά την μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ με την μνημονιακή στροφή του, την συστημική προσαρμογή του και την ευθυγράμμισή του με τους εκπροσώπους της χρηματοπιστωτικής ορθοδοξίας και του Ευρωιερατείου, και επειδή εγώ, ως υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, δεσμεύτηκα για την εφαρμογή μιας άλλης οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής, φυσικά και δεν πρόκειται να είμαι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στην Φωκίδα σε τυχόν νέες εκλογές.
Όσοι με ψήφισαν, όπως και εγώ που εκτέθηκα πολιτικά και ζήτησα την ψήφο τους, πιστέψαμε στον προγραμματικό λόγο του ΣΥΡΙΖΑ και είχαμε ένα άλλο όραμα για την Ελλάδα. Είμαι κατά του πολιτικού ρεαλισμού, που εν προκειμένω δεν είναι κάν αυτό, αλλά πρόκειται για μια τεράστια εθνική και κοινωνική καταστροφή που υπάρχει επείγουσα ανάγκη να αποφύγουμε.
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΜΠΡΑΒΟ.........

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΕΝΦΙΑ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΤΑ, ΔΕΝ ΦΤΆΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ...ΟΧΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ...ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΛΙΚΙΑ ΚΟΝΤΑ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΙ.