Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Έθαψε ζωντανά 26 παιδιά αλλά βγαίνει από τη φυλακή - Διαβάστε τη συγκλονιστική ιστορία

Έθαψε ζωντανά 26 παιδιά αλλά βγαίνει από τη φυλακή - Διαβάστε τη συγκλονιστική ιστορία

Το 1976 οι αδερφοί Schoenfeld εμπνεόμενοι όπως είπαν στην απολογία τους από την ταινία Dirty Harry απήγαγαν 26 παιδιά και τα έθαψαν ζωντανά, μαζί με τον οδηγό του σχολικού λεωφορείου στο οποίο επέβαιναν.
Τα παιδιά ηλικίας από 5 έως 14 ετών κατάφεραν χάρη στις προσπάθειες του οδηγού να σκάψουν και τελικά να δραπετεύσουν. Οι αδερφοί Schoenfeld κατόρθωσαν να ξεγελάσουν τον οδηγό του σχολικού, υποδυόμενοι πως το βαν τους είναι χαλασμένο. Όταν αυτός σταμάτησε για να τους βοηθήσει υπό την απειλή όπλων κατέλαβαν το σχολικό. Οι δύο δράστες έβαλαν τα παιδιά σε δύο βαν και τα οδήγησαν σε ερημική περιοχή όπου και τα ανάγκασαν να μπουν σε ένα θαμένο τροχόσπιτο στο οποίο προηγουμένως είχαν βάλει στρώματα, φαγητό και νερό.
Οι δράστες που προέρχονταν από πλούσιες οικογένειες σκόπευαν να ζητήσουν λύτρα για την απελευθέρωση των παιδιών. Εν τω μεταξύ ο οδηγός μαζί με τα μεγαλύτερα παιδιά κατόρθωσαν μετά από 16 ώρες που πέρασαν θαμμένοι να ανοίξουν μια μικρή τρύπα από όπου και τελικά δραπέτευσαν.
Οι δράστες έχουν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και ο ένας ο οποίος έχει ήδη εκτίσει 20ετή ποινή αναμένεται να αποφυλακιστεί σύντομα μετά από αίτηση για αναστολή της ποινής του. Ο έτερος δράστης έχει αποφυλακιστεί ήδη από το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: