Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΣΥΜΦΟΡΑ! «Κόβουν» τον Πρετεντέρη


Στο Mega, που τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά, σκέφτονται σοβαρά να «κόψουν» από την επόμενη σαιζόν την εκπομπή "Ανατροπή" του Γιάννη Πρετεντέρη επειδή δεν την βλέπει κανείς.

Βεβαίως η εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη είναι εδώ και πολλά χρόνια… πάτος στην τηλεθέαση, πέρα από κάποιες εξαιρέσεις της, αλλά το Mega δεν είχε διανοηθεί την συνέχισή του , δίχως τον Πρετεντέρη του...
Οι εποχές όμως αλλάζουν και οι Πρετεντέρηδες -όπως όλοι μας σε αυτή τη ζωή- έχουν ημερομηνία λήξεως!
Η χαμηλή τηλεθέαση, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής έχει προσλάβει στοιχεία «τοξικότητας», καθώς αποτελεί κόκκινο πανί για την κυβέρνηση αλλά και για μεγάλο μέρος της κοινωνίας, ενώ προεκλογικά εκτιμάται ότι ταυτίστηκε με τον Αντώνη Σαμαρά, συνιστούν ένα εκρηκτικό μείγμα, που περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν φέρνει τον Γιάννη Πρετεντέρη κοντά στο μεγάλο τηλεοπτικό φινάλε.
Υπό την προϋπόθεση, φυσικά, ότι θα υπάρχει Mega μέχρι και την επόμενη σεζόν…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν το λετε καθαρα Συριζαιοι? Πρεπει να φυγει απο το καναλι γιατι δεν ειναι του κομματος και δεν θα αφηνει να ολοκληρωθει το ολοκληρωτικο καθεστως που θελετε να επιβαλετε !!! Καπου θα βρει κι αυτος δουλεια , να επιβαλετυαι την απολυση του , εσεις που θα κρυφτητε για να γλυτωσετε απο τα ταξιματα στον λαο για τον οποιο ψευδομενοι λετε οτι ενδιαφερεσται !!!!!