Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

ΙΤΕΑ... Η Εθνική Νεανίδων στο «Πυθία Καπ»

Η Εθνική Νεανίδων στο «Πυθία Καπ»

Στην όμορφη Ιτέα βρίσκεται από σήμερα η αποστολή της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των Νεανίδων προκειμένου να μετάσχει στο διεθνές τουρνουά προετοιμασίας “Πυθία Καπ” που θα διεξαχθεί από αύριο Παρασκευή 15/8 έως και την Κυριακή 17/8 και αποτελεί την πρόβα τζενεράλε εν όψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μαδρίτης (25-31 Αυγούστου).
Στο τουρνουά μετέχουν, εκτός από την Εθνική μας ομάδα, η Αυστραλία, η Ρωσία, η Ισπανία και η Ιταλία.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης έχει πάρει στην αποστολή για το συγκεκριμένο τουρνουά 16 αθλήτριες. Είναι οι: Ιωάννα Σταματοπούλου, Ειρήνη Πάτρα, Ελένη Σωτηρέλη, Ελευθερία Πλευρίτου, Βασιλική Πλευρίτου, Ελένη Ξενάκη, Μαρία Σώρα, Μιχαέλα – Βασιλική Καλογεράκου, Ιωάννα Χυδιριώτη, Βιργινία – Παναγιώτα Νιαρχάκου, Μαρία Πάτρα, Νικολέτα Ελευθεριάδου, Ανθία Παπαναστασίου, Μαρία Ντάσιου, Μαρία – Ελένη Μιμίδη, Σύλλια Λογοθέτη.
Την ομάδα συνοδεύουν, εκτός από τον Γιώργο Μορφέση, ο συνεργάτης του Στέφανος Λέανδρος, η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη και η σύμβουλος της ΚΟΕ Βασιλική Γαρελίδη ως αρχηγός αποστολής.
Το πρόγραμμα του τουρνουά:
Παρασκευή 15/8: 10.00 Ρωσία – Ισπανία, 11.30 Αυστραλία – Ελλάδα, 19.30 Ισπανία – Αυστραλία, 21.00 Ελλάδα – Ιταλία.
Σάββατο 16/8: 10.00 Ιταλία – Ισπανία, 11.30 Ρωσία – Αυστραλία, 18.10 Ιταλία – Ρωσία, 19.15 Ελλάδα – Ισπανία.
Κυριακή 17/8: 9.00 Αυστραλία – Ιταλία, 10.30 Ελλάδα – Ρωσία.
Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής
 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και όμως κάποιοιστο Δ.Σ. στην Αμφισσα(και μόχι μόνο) δεν ήξεραν τίποτα για το γεγονός,αν και γίνεται 15 χρόνια τώρα,και δεν το ψήφισαν. Και εδώ έχουμε γεμίσεςι αφίσσες με τα γυφτοπαηγύρια τους τους και τους γύφτους τους.

Ανώνυμος είπε...

17000 ευρω... αν αληθευει καποιοι πρεπει να πανε φυλακη η δε αποφαση παρθηκε ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...


Τι να ξέρουμε ρε 6:46.

Σε κλειστό κολυμβητήριο Αυγουστιάτικα.

Α χ ρ η σ τ ο ι !!!

Ανώνυμος είπε...

Και η κα λαινη παρακαλουσε να δοθει προσωρινη αδεια στο κολυμβητηριο για να γινουν οι αγωνες...μη γινουμε ρεζιλι....μ αυτα τα λεφτα δεν μπορουσαν να φτιαξουν το κλειστο γηπεδο;εκει δεν γινομαστε ρεζιλι;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ωραια η φιεστα χθες στο μωλο....ανταλλαγη πλακετων....γλειψιμο...καργα!αντι να εστιασουν στις προσπαθειες κ τους κοπους των αθλητριων. Που εφτασαννα παιζουν σε εθνικες ομαδες...ντροπη σε ολους σας!!!