Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Απίστευτο! Κόμπρα δάγκωσε και σκότωσε σεφ, 20 λεπτά μετά τον αποκεφαλισμό της


Πανικός επικράτησε σε εστιατόριο στην Ινδοκίνα. Σεφ πέθανε από το δηλητήριο κόμπρας, που τον δάγκωσε αφού της είχε κόψει το κεφάλι, για να μαγειρέψει το κρέας της (Vid)
       
 
Διάσημος σεφ έχασε τη ζωή του, όταν τον δάγκωσε το φίδι, που λίγα λεπτά πριν είχε αποκεφαλίσει.
Το περιστατικό σημειώθηκε στο εστιατόριο του θύματος, Peng Fan, καθώς ετοιμαζόταν να φτιάξει ένα πολύ ιδιαίτερο πιάτο με το κρέας της Ινδονησιακής κόμπρας.
Όταν όμως, πήγε να πετάξει το κεφάλι του φιδιού στα σκουπίδια, τον δάγκωσε.
Το δηλητήριο του φιδιού εισχώρησε στο αίμα του, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει παράλυση και ασφυξία. Κατέληξε λίγο αργότερα, πριν προλάβει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να πάρει το αντίδοτο.

"Τρώγαμε με την γυναίκα μου στο εστιατόριο, για να γιορτάσουμε τα γενέθλιά της, όταν ξαφνικά ακούσαμε κραυγές από την κουζίνα. Επικράτησε πανικός", είπε ένας από τους πελάτες.
"Είναι σπάνιο γεγονός, αλλά όχι απίθανο να συμβεί. Ήταν ατύχημα. Ετοίμαζε ο ίδιος το πιάτο και στάθηκε εξαιρετικά άτυχος. Δεν μπορούσε κανείς να κάνει κάτι, για να τον σώσει. Μόνο το αντίδοτο θα μπορούσε να τον βοηθήσει, αν υπήρχε ο χρόνος για να το πάρει έγκαιρα. Δυστυχώς, δεν πρόλαβε", είπε ένας από τους αστυνομικούς, που έφτασαν στο σημείο.

Ο ειδικός ερπετολόγος Yang Hong-Chang, που μελετά τις κόμπρες τα τελευταία 40 χρόνια, σημείωσε, πως ένα φίδι μπορεί να εξακολουθεί να ζει, ακόμα και μία ώρα μετά τον ακρωτηριασμό μέρους του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:
                       
 


Mirror

Δεν υπάρχουν σχόλια: