Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Χαριστική βολή στα νοσοκομεία από Άδωνι: Δίνει το catering σε ιδιώτες

Χαριστική βολή στα νοσοκομεία από Άδωνι: Δίνει το catering σε ιδιώτες
Μία ακόμη χαριστική βολή αναμένει το προσεχές διάστημα τους ασθενείς που νοσηλεύονται στα δημόσια νοσοκομεία και που ονομάζεται catering το οποίο θα κληθούν όπως όλα δείχνουν, να το πληρώνουν από την τσέπη τους.
  
Δεν φτάνει δηλαδή που οι ασθενείς νοσηλεύονται και είναι ήδη επιβαρυμένοι από την κατάσταση της υγείας τους, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, επιφυλάσσει ένα ακόμη χτύπημα στους ανθρώπους αυτούς και τους συγγενείς τους, ταυτόχρονα δε, και στα νοσοκομεία, τα οποία θα πληρώνουν από ίδια έσοδα τις εταιρείες catering, καθώς δεν θα προβλέπεται εκταμίευση από τον κρατικό προϋπολογισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΕΞΤΡΑ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.
ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.
ΜΗΠΩΣ ΤΡΩΓΑΝΕ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΛΠ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?
ΚΑΙ ΚΟΠΕΙ ΕΤΣΙ Η ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ?
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ, ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΤΕ, ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΤΕ ΜΑΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ..ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

ο καταλληλος ανθρωπος στην καταλληλη θεση,για τη διαλυση της υγειας,οπως και ο Μητσοτακης για τη διαλυση της δημοσιας διοικησης ο αλλος για την παιδεια, ο αλλος για την αμυνα με καταλληλοτερους τους Σαμαρα και Βενιζελο.τους ηξεραν καλα τα αφεντικα τους και τους επελεξαν.Ηξεραν οτι δεν εχουν κανενα ηθικο φραγμο να εκτελεσουν πιστα τις εντολες τους και να διαλυσουν τα παντα και να ξεπουλησουν την Ελλαδα προκειμενου να εχουν δυναμη και εξουσια.τυχαια νομιζετε τους επελεξαν?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΦΡΑΓΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ {οχι στρατιωτικα μονο}, ΜΕΤΑ Η ΔΡΑΧΜΗ {αυτο ετοιμαζουν }, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΧΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!! ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΜΕΡΓΚΕΛ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ !!! ΑΣ ΠΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ . Η ΧΩΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΑΜΠΛΟΥΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ. ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 , 21 % ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΠΟΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ 4, ΜΕ 5 % ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ?????