Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Η πίκρα και η ντροπή ενός πρώην Νεοδημοκράτη!



Ο Αντώνης Σαμαράς, θα πρέπει οπωσδήποτε να μείνει στην Ιστορία! Οχι απλά ως ο πιο αναξιόπιστος πολιτικός! Αλλα και ως ο πιο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ! Ενα άτομο τόσο αισχρό και απεχθές, σαν τη δανειακή και το Μνημόνιο που ψήφισε!

Παραθέτω παρακάτω απο το αρχείο του «Λόγιου Ερμή», την συγκινητική επιστολή του κυρίου Ηλιόπουλου Χρ. Θωμά, πολιτικού μηχανικού, πρώην μέλους της Ν.Δ.και πρώην μέλους της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., και όπως δηλώνει και ο ίδιος, νεοδημοκράτης από τα 15 και δεξιός από τα γεννοφάσκια του. Μια επιστολή-κόλαφος για τον πρόεδρο του - κατ΄εφημισμού πλέον - μεγάλου κόμματος, που είχε τη φιλοδοξία όχι μόνο να ξανακυβερνήσει την Ελλάδα, αλλα και να την αναμορφώσει ριζικά.
Ο κύριος Ηλιόπουλος, μέσα απο αυτή την επιστολή, καταγράφει όχι μόνο τη πίκρα του απλού κεντροδεξιού ψηφοφόρου που προδόθηκε βάναυσα, όχι μόνο την οργή του καθημερινού Ελληνα που ένοιωσε οτι εμπαίζεται τραγικά απο έναν επίσης τραγικό πολιτικό, αλλά στην ουσία και ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, που είτε στήριξαν αυτόν τον απίστευτο σαλτιμπάγκο της πολιτικής είτε όχι και είδαν μέσα σε μια νύχτα όλα τους τα όνειρα να γκρεμίζονται...

Η επιστολή αυτή στάλθηκε στο προσωπικό email (asamaras@parliament.gr) του Αντώνη Σαμαρά στις 14/02/2012 και ώρα 01.52 πμ. και καλό θα ήταν να τη διαβάσουν και οι περισπούδαστοι και φανατικοί (ακόμη) υποστηρικτές του όπως ο Φαήλος Κρανιδιώτης και όλα τα υπόλοιπα...διαδικτυακά φερέφωνα που προσπαθούν εδώ και καιρό μέσα απο τα κείμενά τους να μας παρουσιάσουν το άσπρο-μαύρο και οτι όλες αυτές οι κωλοτούμπες του Μεγάλου Αρχηγού τους δεν ήταν παρα ...κινήσεις τακτικής για να... ξεγελαστούν οι κουτόφραγκοι και να σωθεί η...πατρίδα!
Διαβάστε λοιπόν... ΕΔΩ  την επιστολή του κυρίου Ηλιόπουλου και τα συμπεράσματα δικά σας...

www.logiosermis.net

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως. Υπάρχουν μερικοί, οι γραφικοί ευτυχώς, που ομιλούν για ευημερία και νέο ελληνικό οικονομικό θαύμα.

Ανώνυμος είπε...

βηξε και ανασανε...