Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!! ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ Β ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ "ΓΥΨΟ"!! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ!!! ΜΕ "ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΑ" ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ!!!


Σε δύσκολη θέση η κυβέρνηση, έπειτα από αλλεπάλληλες συσκέψεις στο Μαξίμου έθεσε σε εφαρμογή το πλέον επικίνδυνο σχέδιο που έχει εμπνευστεί κομματικός σχηματισμός μεταπολιτευτικά.
Στόχος να μπει η χώρα στο γύψο, προκειμένου να περάσουν τα νέα μέτρα στο οικονομικό πεδίο και να σχηματιστεί ο νέος εσωτερικός εχθρός που έχει όνομα: Λαϊκά κινήματα και ΣΥΡΙΖΑ.

Η πλήρης αποτυχία του περίφημου success story υποχρεώνει το Μαξίμου να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο Β, που υπήρχε στα συρτάρια του πρωθυπουργικού γραφείου από την έναρξη της κυβερνητικής θητείας του Αντώνη Σαμαρά...
Πρόκειται για γνωστή συνταγή που έχει εφαρμοστεί σε χώρες που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση και στο παρελθόν, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση την Χιλή του Πινοσέτ. Το πλάνο του Μαξίμου συμπεριλαμβάνει επιβολή νέων μέτρων στο όνομα του εθνικού συμφέροντος, επιμερισμό της ευθύνης με τους ευρωπαίους εταίρους και ταυτόχρονα εγκαθίδρυση του πλέον αυταρχικού κράτους που έχει γνωρίσει η Ευρώπη τις τελευταίες δεκαετίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: