Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

"Οι ναύαρχοι είχαμε πει ΟΧΙ στη συμφωνία Βενιζέλου για τα υποβρύχια" - Κείμενο βόμβα


Το θέμα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και η σύμβαση που υπογράφτηκε για “την σωτηρία” τους το 2010 επί υπουργίας Ευάγγελου Βενιζέλου έχουν “βάλει φωτιά” στο πολιτικό σκηνικό. Ο Τσίπρας ζήτησε εξεταστική επιτροπή και ο Βενιζέλος απάντησε οργισμενα όχι μόνο στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Στο Onalert είχε μιλήσει ο υποναύαρχος ε.α Στέλιος Φενέκος και είχε αποκαλύψει τις πιέσεις που δεχόταν το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο για να λάβει αποφάσεις που οδηγούσαν στην γρήγορη συμφωνία με τον Ισκαντάρ Σάφα. Ο κ.Φενέκος αντιπρόεδρος της Κοινωνίας Αξιών έγραψε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον κείμενο για τα θέμα των ναυπηγείων και των υποβρυχίων:


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΠΕΝΥ , ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ! ΑΝ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΝΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΟ κ.λ.π. η ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΛΦΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ {συγνωμη ελεφαντισια} !!! ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΗ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΞΑΠΛΑ ΜΑΣΑ ΑΣΤΑΚΟΥΣ ΣΟΛΩΜΟΥΣ ΧΑΒΙΑΡΙ κ.λ.π. {δεν καταλαβα γιατι δεν τρωει οτι και οι υπολοιποι} ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΘΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ κ.λ.π. ΑΝΕΣΕΙΣ ! ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ !!!!!