Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ

5
10
 
Η Διοίκηση και οι παίκτες του Αστέρα Ιτέας καλούν το φίλαθλο κοινό της πόλης και του νομού να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας να ανέβει στην Γ΄ εθνική κατηγορία. Την Κυριακή 12/5 στο Δημοτικό Γήπεδο της Ιτέας θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας για τα πλέι οφ. Ο Αστέρας υποδέχεται τον ΠΑΣ Πρέβεζας (ΑΓ. ΘΩΜΑΣ ΑΣ) και ο αγώνας αρχίζει στις 17:00. Ο Αστέρας θέλει την νίκη απέναντι στην Πρέβεζα για να έχει ένα καλό ξεκίνημα στην μάχη των μπαράζ και να αποκτήσει προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του. Η ιστορία της ομάδος έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίζει οποιονδήποτε αντίπαλο.
Η διάθεση των εισιτήριων για των αγώνα της Κυριακής έχει ξεκινήσει. Οι τιμές τους κυμαίνονται στα 5 και στα 10 ευρώ. Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από τις καφετέριες “Friends Cafe” , “Miami+” , “Poco Cafe” και το ζαχαροπλαστείο “Αρχοντικόν”.
Πρέπει όλοι να στηρίξουν την ομάδα και να δείξουν σε αυτά τα ντόπια παιδιά που αγωνίζονται ότι η προσπάθεια που κάνουν τα τρία τελευταία χρόνια αναγνωρίζεται από τους φίλους της ομάδας.
 σ.σ. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Αστέρα και πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα μας τόσο ηθικά και όσο και οικονομικά

Δεν υπάρχουν σχόλια: