Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΔΕΗ: τριπλάσια χρέωση στα τέλη

afxiseis-revma-99673
Πέρα από τις αυξήσεις στο ρεύμα, μέχρι την πλήρη απελευθέρωση των τιμολογίων ον Ιούλιο, τους λογαριασμούς «φουσκώνουν» και οι αυξήσεις σε τέλη.
Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το newsit.gr, σύμφωνα με τον Λειτουργό Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΛΑΓΗΕ) το Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων (ΕΤΜΕΑΡ) θα πρέπει από τον Ιούλιο να τριπλασιαστεί ώστε να περιοριστεί το έλλειμμα.
Σημειώνεται ότι σήμερα το έλλειμμα του ΛΑΓΗΕ ξεπερνά τα 300 εκατομμύρια ευρώ, οπότε σε μια προσπάθεια βελτίωσης των εσόδων ο Λειτουργός ζητά αύξηση του ΕΤΜΕΑΡ από 9,3 ευρώ ανά μεγαβατώρα στα 27,3 ευρώ ανά μεγαβατώρα.
Αυτό θα σημάνει πως για τετραμηνιαία κατανάλωση 2.000 κιλοβατωρών (μέση οικιακή κατανάλωση), το κάθε νοικοκυριό, από 18,6 ευρώ που πληρώνει σήμερα, θα κληθεί να πληρώσει 54,6 ευρώ.
Πρόκειται για αύξηση 36 ευρώ το τετράμηνο, χωρίς καμία αλλαγή στην κατανάλωση.
www.econews.gr

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

TO ΠΟΣΟ ΤΩΝ 300 εκατ.ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΓΗΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΤΑ ΨΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ? ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Η ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ {αληθεια π.χ. η Βουλη ποσα χρωσταει?} ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ Ν ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΟΥ !!! ΜΑΘΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕ Μ....Α ΛΑΕ !!!