Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

«Αδειάζει» τον Στουρνάρα για την παράταση ο Σόιμπλε

«Αδειάζει» τον Στουρνάρα για την παράταση ο Σόιμπλε

Απαντώντας απόψε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, για το εάν υπάρχει συμφωνία για διετή παράταση του ελληνικού προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής, ο Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει κάτι και ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αυτές τις πληροφορίες.
«Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω», δήλωσε ο κ. Σόιμπλε και πρόσθεσε ότι «καθημερινά, νέες πληροφορίες, εσκεμμένα ή όχι, προκαλούν μεγάλη αβεβαιότητα».
Ο Γερμανός υπουργός τόνισε επίσης ότι εξακολουθεί να ισχύει η έκθεση της τρόικας ως προϋπόθεση για περαιτέρω αποφάσεις.
Διευκρίνισε ακόμη ότι δεν έχει προσδιοριστεί ημερομηνία συνεδρίασης του Eurogroup, για να καταλήξει: «δεν υπάρχει λοιπόν κάτι καινούργιο».
Σε συνέντευξή του, πάντως, η οποία θα δημοσιευθεί στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας «Die Zeit», ο Σόιμπλε, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν η Ελλάδα ενδέχεται να χρειαστεί και νέο πακέτο στήριξης, δηλώνει ότι σε περίπτωση αμφιβολίας, δεν πρέπει να υπάρχει καμιά ανησυχία.
«Για την αντιπολίτευση θα ήταν μάλιστα μια ευκαιρία να αποδείξει εάν επιθυμεί να ανταποκριθεί στις ευθύνες της», προσθέτει.

www.newsbomb.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΚΙΑ ! ΠΕΣ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΥΡΙΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΟΤΙ : ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΣΟΓΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΤΟΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΟ ΑΙΜΟΒΟΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ! ΠΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΟΤΙ ΝΑΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΟΣΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΟΣΑ ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΠΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΣΕΝΤΣ ΑΛΛΙΩΣ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΗ Σ ΕΣΑΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ! ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Θ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ! ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΣΑ ΤΡΙΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕΣΑ ! ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΟΧΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!