Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Τρίζει συθέμελα το ΠΑΣΟΚ για τις αποκαλύψεις με τη λίστα Λαγκάρντ - Μετά την αποχώρηση Ραγκούση βολές και ενδεχόμενο νέου κόμματος από τον Λοβέρδο


- Ο κ. Βενιζέλος αναμένεται να μιλήσει για τη λίστα Λαγκάρντ σε τηλεοπτικό σταθμό μετά τις 20:00

 - Αποφασίστηκε έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος την Πέμπτη
 - Αναβρασμός στο εσωτερικό μετά την αποχώρηση με σοβαρές αιχμές του Γιάννη Ραγκούση από το κόμμα
 - Αιχμές Λοβέρδου για τους χειρισμούς του Βενιζέλου στην παρουσίαση του βιβλίου του
Το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να υπάρξει ειδικά αυτή την χρονική στιγμή. Στελέχη του, εμφανίζονται προβληματισμένα από τις εξελίξεις και βέβαια στα αρνητικά της σημερινής ημέρας καταγράφεται και η αποχώρηση Ραγκούση από το κόμμα με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση.

Η λίστα Λαγκάρντ και ο τρόπος που το χειρίστηκε ο κ. Βενιζέλος έχει προκαλέσει πολιτικό σεισμό σε όλη τη χώρα, ενώ το κλίμα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ είναι εκρηκτικό. Είναι χαρακτηριστικό πως αρκετοί βουλευτές ετοιμάζονταν να κάνουν δηλώσεις κατά του κ. Βενιζέλου και για αυτό το λόγο ο πρόεδρος του κόμματος αποφάσισε να μιλήσει για το θέμα με εμφάνιση που θα κάνει στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Η αμηχανία πολλών στελεχών είναι έκδηλη και σε κατ' ιδίαν συζητήσεις εκφράζουν προβληματισμό για τα όσα συμβαίνουν.

Και απ' ότι φαίνεται αυτό δεν θα τελειώσει εδώ, καθώς μετά από αυτές τις καταιγιστικές εξελίξεις αποφασίστηκε να συνεδριάσει την Πέμπτη εκτάκτως η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Ο χορός των αντιδράσεων ξεκίνησε με τον Γιάννη Ραγκούση ο οποίος με μία σκληρή ανακοίνωση επιτέθηκε στον κ. Βενιζέλο και αποχώρησε από το κόμμα, λέγοντας πως θεωρεί πολιτικά ανήθικο και κοινωνικά εξοργιστικά άδικο ότι έχει επιβεβαιωθεί σχετικά με την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΙΧΜΕΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ

Πολλά ερωτήματα και έντονη ανησυχία στο ΠΑΣΟΚ προκαλεί και η εμφάνιση του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος στην παρουσίαση του βιβλίου του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει πρωτοβουλίες για νέο πολιτικό φορέα, ένα κόμμα δηλαδή, σημειώνοντας πως μέχρι τον Φεβρουάριο θα είναι έτοιμος.

Άφησε αιχμές κατά του κ. Βενιζέλου μιλώντας για ένα πολιτικό σύστημα που παρακμάζει και το οποίο επαναλαμβάνει τα θλιβερά και καταστροφικά λάθη.

Αναφορικά με τα μέτρα, δήλωσε πως θα στηρίξει την πατρίδα ψηφίζοντας τα μέτρα, αλλά επανέλαβε την ανάγκη για μέτρα ανάπτυξης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

www.newsit.gr



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ 20 ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 1900.Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΚΡΥΨΕ.ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΡΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΒΑΝΕ ΕΤΣΙ ΛΥΣΑΛΕΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ {οχι οτι δεν τα ξερουμε} ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΞΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ! ΜΑΖΙ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ! ΕΔΩ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ? Η ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΚΙ ΑΛΕΣΤΕ ? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ! ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΟΦΣΟΡ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ π.χ. !!!