Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Την Τρίτη στην Αθήνα η Άγκελα Μέρκελ


Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ έρχεται στην Ελλάδα. Την Τρίτη η κρίσιμη επίσκεψη με στόχο να βρεθεί η "χρυσή τομή" στις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης-τρόικας
Την Ελλάδα θα επισκεφθεί την Τρίτη 9 Οκτωβρίου η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ.

Την πληροφορία μετέδωσε το πρακτορείο Reuters και ήδη έχει επιβεβαιωθεί από την καγκελαρία.



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
---------------

Έχω ακούσει πολλά για την Επανάσταση. Κάποτε την ανέφερα κι εγώ. «Είμαι επαναστάτης» έλεγα. Τώρα όμως όχι. Δεν άλλαξα, δεν μετάνιωσα, δεν έκανα πίσω. Άλλα τώρα κατάλαβα την έννοια αυτής της λέξης, για αυτό δεν τολμώ να την αγγίξω.

Η Επανάσταση είναι μια ιέρεια. Λέξη αγία, που την αντιμετωπίζεις μόνο με δέος. Η Επανάσταση είναι μια πόρνη. Μπήκε στις ζωές αμέτρητων αντρών, με ευκολία, επίτηδες, χωρίς να αντισταθεί. Είναι λύση, είναι και πρόβλημα μαζί.

Είναι κάτι που σε ενθουσιάζει, και κάτι που σε καταρρακώνει. Η Επανάσταση είναι προϊόν βαθύτατου στοχασμού, αλλά πάνω απ' όλα, αυθόρμητη συμπεριφορά. Ποιος ήταν άραγε επαναστάτης και ποιος απλά νόμιζε ότι υπήρξε; Ποιος θα είναι και ποιος θα παραμείνει; Δεν υπάρχει άρτια περιγραφή για την Επανάσταση. Δεν υπάρχουν χαρακτηριστικά παραδείγματα. Ούτε τρόποι πράξης και εφαρμογής. Η Επανάσταση δεν περιγράφεται, δεν αναφέρεται, δεν εντοπίζεται, δεν λέγεται.
Η Επανάσταση απλά γίνεται!!!!!!!!!!.

Σκιώδης Ιτεώτης

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΙΣΤΟΜΟΥ Ή ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Ή ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΕΛΕΙ
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ.
ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ !
ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ !
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΗΦ. ΠΑΛΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΩΡΙΣΕΙΣ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ ΞΕΚΟΥΚΟΥΛΩΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ!!

*ΠΑΡΝΑΣΣΙΩΤΗΣ*

*ΣΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΛΑΕ ΜΟΥ
ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΤΑΛΥΤΕΣ
ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ!*

*ΕΞΩ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΑΡΜΑΔΑ
ΦΥΛΑΕΙ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑ ΟΡΘΗ
ΤΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΜΗΝ ΞΑΦΝΟΥ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ!*

ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΝΑΛΗΣ

ΙΤΙΩΤΙΣΑ είπε...

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΤΟΥ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΚΤΙΜΕΝΟΣ, ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΝΤΑ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ. ΥΠΕΣΤΗ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ, ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΣΦΑΓΕΣ ΠΟΝΤΙΩΝ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ, ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ 4ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΕΠΟΣ, ΚΑΤΟΧΗ, ΠΕΙΝΑ, ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ, ΔΙΩΞΕΙΣ, ΕΜΦΥΛΙΟ, ΕΞΟΡΙΑ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ, "ΑΓΓΛΟΚΡΑΤΙΑ", ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ, ΚΥΠΡΙΑΚΟ, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ 1955, ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ 1965, ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ, ΠΟΡΕΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΞΥΛΟ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ, ΠΟΛΕΜΟΣ, ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΜΗ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΙΑΤΗ ΛΕΓΕΤΑΙ " Ο Ξ Ε Ι Α Α Π Α Θ Ε Ι Α ". ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ: ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΑΠΡΑΞΙΑ, ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ, ΥΠΝΗΛΙΑ, ΔΕΙΛΙΑ.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ : ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΙΜΗ, ΚΑΘΗΚΟΝ, ΟΙΚΤΟΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΕΛΠΙΔΑ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο 7.19 ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ Η ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑ ΗΡΩΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑ ΛΑΧΑΝΙΔΕΣ ΟΣΠΡΙΑ ΚΟΥΡΑΜΑΝΑ κ.λ.π. ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΚΑΙ ΑΟΠΛΟΙ {μπροστα τους] ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΑΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΟΧΑΡΗ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥΣ !!! ΚΑΙ ΖΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΝΕ Η ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ !!!