Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

”ΚΑΡΤΕΡΙΑ”… ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ


Τα σχόλια σας φίλοι αναγνώστες, μπορείτε να μας τα στείλετε με διαφόρους τρόπους. Ειρωνικά, αλληγορικά, καταγγελτικά.
 Όχι υβριστικά.


Δήλωση "ΚΑΡΤΕΡΙΑΣ" για τα υβριστικά σχόλια.

Για τον λόγο του ότι, μας αποστέλλονται σχόλια, μη συμβατά με την καλώς εννοουμένη ελευθεροστομία και επίσης λόγω του ότι δεν συμφωνούμε με την χύδην και πολλές φορές υβριστική φρασεολογία την οποία χρησιμοποιούν ορισμένοι των επισκεπτών του ιστοτόπου μας, κάνουμε γνωστό ότι :

Υβριστικά σχόλια κατά προσώπων και θεσμών με αναφορές σε σωματικά όργανα, με επιθετικούς προσδιορισμούς της καθομιλουμένης καθώς και συγκρίσεις ανθρώπων με όντα του ζωϊκού βασιλείου, δεν θα δημοσιεύονται. 

Επίσης, μακροσκελή σχόλια πολιτικού και οικονομικού περιεχομένου, θα δημοσιεύονται πλέον μόνον ώς άρθρα, των οποίων θα γνωρίζουμε μόνον εμείς, τον συγγραφέα.
Χλευαστικοί χαρακτηρισμοί και ανάρμοστα υπονοούμενα κατά δημοσίων προσώπων, δεν θα δημοσιεύονται. Καλόπιστη και αυστηρή κριτική για όλους και γιά όλα, είναι πάντα καλοδεχούμενη και δημοσιεύσιμη. Όπως και υποδείξεις για λάθη και παραλήψεις όλων.

Τέλος να σημειώσουμε ότι το karteria1.blogspot.gr είναι το επικοινωνιακό μέσον του Συλλόγου "ΚΑΡΤΕΡΙΑ" και απευθύνεται και επικοινωνεί με πλήθος ανθρώπων, ποικίλων απόψεων, ιδεολογιών και ενδιαφερόντων, διαφόρων ηλικιών, φύλων και μορφώσεως και ότι δεν προτίθεται να λειτουργήσει ώς βήμα ελεύθερης έκφρασης ολίγων και μόνον επισκεπτών.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε να το έχετε κάνει και να το εφαρμόσετε από καιρό. Έστω και τώρα όμως, είναι όντως αυτό που σας ταιριάζει και που χρειάζεται σε εμάς. Την εφαρμογή του να δούμε.

Ανώνυμος είπε...

Μα τι έχουν τα ανθρώπινα όργανα? Με αυτά έχουμε επιβιώσει ως είδος. Αν δεν ήταν αυτά θα είχαμε εκλείψει.
Άφήστε που το χόμπι της ανθρωπότητας (σεξ) έχει να κάνει με αυτά... Δηλαδή κάποια μερη του σώματός μας είναι κακά και δεν κάνει να τα φωνάζουμε?Και το ζωικό βασίλειο? Τι κακό έχουν τα ζωντανά π.χ. τα γαϊδουράκια που είναι και προστατευόμενο είδος πλέον?

Δε λέω... δεν είναι ωραίο να πέφτουν μπινελίκια, αλλά οι βρισιές έχουν να κάνουν με το νόημα, όχι τις λέξεις.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΑΡΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤE ΕΝΑ BLOG ΜΟΥΓΚΩΝ!!ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ...ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ?
ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΖΩΑ .
ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?
Π Ρ Ο Σ Ε Ξ Τ Ε ΤΟ ΠΟΛΥ!!!!
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ....


Ανώνυμος είπε...

γραψε και για τουσ αφελεισ συριζοκουλτουριαδηδεσ, που πιστεψαν στα 600 δις των ομογενων που θα μας εσωζαν.τωρα που τους εκανε μηνυση η τραπεζα για ψευδη στοιχεια,τι εχουν να μας πουν?εσεις δεν το μαθατε να το γραψετε?ποιος φωναζε στον σαμαρα,γιατι δεν τους συνανταει?

Ανώνυμος είπε...

εγω θα βριζω και εσεις μην τα βαζετε. οι κοπριτες μια ζωη τρωνε λεφτα . ακομα και τωρα . και αν τους βρισουμε θιγεται η υποληψη τους και θα μας κανουν και μηνυση. αει σιχτιρ ρε. τετοιοι εισαστε καρτερια; αυτοι να μας κλεβουν και να μα γ... την ζωη και εμεις να φερομαστε με το σεις και το σας; καλα λενε οτι τα πηρατε και εσεις. αντε καλοφαγοτα και σε καλη μερια.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ 4.47!!!
ΛΟΥΦΑΞΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΣΟΥ ΞΕΤΡΥΠΩΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε των 8.51μ.μ., τι ασχολείσαι μαζί του αφού είναι εκτός θέματος!Πού κολλάει το σχόλιο με το θέμα της συγκεκριμένης ανάρτησης;Γράφει όπου να 'ναι, αρκεί να ευλογήσει το κρυφό(;)αφεντικό του το Σαμαρά.