Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Δημοτική Βιβλιοθήκη Ιτέας: “Καλοκαιρινή Εκστρατεία 2012” - Δελτίο Τύπου





5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το συγκεκριμένο δελτίο τύπου έπρεπε να έχει την υπογραφή της Γιώτας Μαδούρα και να το προσυπογράψουν όλοι οι εμψυχωτές. Αυτό λέγεται καπηλεία! Είναι άδικο να χρησιμοποιείται μιά δράση της οποίας η προετοιμασία, η οργάνωση η υλοποίηση και η αποδοχή από τον κόσμο, ήταν έργο μόνον "μιάς" και αυτή ήταν η Γιώτα. Η δημιουργία εντυπώσεων από την κα αντιδήμαρχο είναι τουλάχιστον ατυχής για τους γνωρίζοντες. Και δεν μπορεί να καρπωθεί την τεράστια προσπάθεια της βιβλιοθηκαρίου και την αποδοχή της απο τον κόσμο της Ιτέας, η κα αντιδήμαρχος, όταν, ενώ έπρεπε και μπορούσε δεν...δεν...δεν...
Παλαιοπολιτική! Η βιβλιοθήκη όμως είναι τεράστια, η συσωρευμένη προσπάθεια είναι επώνυμη και ο προσπορισμός της μοναδικής και απρόσωπης προβολής καταντά φαιδρότητα. Αυτά για να μπούν κάποια πράγματα στην θέση τους. Η νίκη ενός αγώνα δεν ανήκει σε αυτόν/αυτήν που την ανακοινώνει στα μεγάφωνα, αλλά σε αυτόν που την κέρδισε δίνοντας τον αγώνα!
Ένας εμψυχωτής.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι,όπως τα λες, είναι,φίλε μου,χωρίς τη Γιώτα δεν ξέρω τι θα είχε επιτευχθεί.Πιστεύοντας ότι εκφράζω και τους λοιπούς εμψυχωτές κι εθελοντές,τολμώ να πω πως όλοι όσοι συμμετείχαμε πήραμε έμπνευση απ' τον ενθουσιασμό της και τη δουλειά της!

Ανώνυμος είπε...

Άσε τα δελτία τύπου και φρόντισε να πληθεί κανένας σκουπιδοντενεκές που ζέχνει

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απολύτως και με τους δύο παραπάνω σχολιαστές. Δεν έχω τίποτα με την Λαίνη, αλλά να βγάλει δελτίο τύπου για την προσπάθεια που .. δεν έκανε, πάει πολύ. Ένας άλλος εμψυχωτής.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΚΟΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ,ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΣΑ;Θ ΑΡΚΟΥΣΑΝ ΛΙΓΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠ ΟΛΑ.