Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΚΙΡΡΑ: “ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ” – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου 17 και 18 Αυγούστου 2012, ξεκινάμε να γράφουμε ιστορία, όλοι μαζί, εκεί δίπλα στο ποτάμι στον Άϊ-Γιάννη στην Κίρρα. Εκεί θα μαζευτούμε όλοι για να δείξουμε ότι μπορούμε να αγαπάμε τον τόπο μας με τον δικό μας τρόπο, ότι αγαπάμε την μουσική και την ιστορία μας με την ίδια δύναμη και ότι η διασκέδαση είναι δικαίωμά μας.
Και σίγουρα δεν θα είμαστε μόνοι μας. Θα είμαστε πολλοί. θα ξεκινήσουμε πριν τη δύση και όσο πάει!
Εκεί, δίπλα στο ποτάμι…
Σε έναν τόπο που μας ανήκει, που τον αγαπάμε, που τον χρειαζόμαστε και που είμαστε δεμένοι μαζί του. Στον τόπο μας.
Σε μια απλωσιά γης που η ιστορία της, μπερδεύεται με την ομορφιά της και που θέλουμε να την ζούμε έτσι ακριβώς ανέγγιχτη όπως είναι. Και θα την ζούμε.
Όλοι μαζί λοιπόν, σουρουπώνοντας, δίπλα στο ποτάμι, κι όσοι θέλουν ας έρθουν με τα μπανιερά τους και τις πετσέτες τους. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν και αναψυκτικά-ποτά για αυτούς που θα διψάσουν.
Απολαύστε το πανέμορφο βιντεάκι με τα αρώματα και τα χρώματα του τόπου μας.

ΠΗΓΗ: http://diplastopotami.blogspot.gr/


14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο για την προσπάθειά σας ρε παιδιά. Άντε μπας και κάνουμε το παραπάνω βήμα, το καλλίτερο, μακρυά απ' την μιζέρια και το καπέλλωμα. Περιμένω αποτελέσματα την Κυριακή.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα παιδιά που το σκέφτηκαν και το οργάνωσαν. Εννοείται ότι πρέπει όλοι μας να δώσουμε το παρών μας. Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως μέχρι να πάμε στο ποτάμι δεν μπορούμε να πιούμε κάπου στην Ιτέα ή στην Κίρρα ένα καφέ ή να πάμε και βόλτα με το ποδήλατο. Γιατί είδα σε προηγούμενη δημοσίευση αναίτια επίθεση στον ποδηλατικό σύλλογο για τη διοργανωθήσα ποδηλατοδρομία. Το "πριν τη δύση - κι όσο πάει" δεν είναι αποκλειστικά 22:00 με 23:00. Έλεος με τη μιζέρια σας... Εκεί που πάνε να ταραχτούν τα λιμνάζοντα νερά του τόπου μας αρχίζουν αμέσως οι συνωμοσίες, οι αντιπερισπασμοί και τα "ψηφογούστα"!!! Έ Λ Ε Ο Σ

Ανώνυμος είπε...

Μόλις είδα το βιντεάκι,τι φοβερό μπράβο σε οποιον το έφτιαξε,πραγματικά υπάρχουν τόσο ωραία σημεία στο τόπο μας; ξανά μπράβο που μας έκανε να τα δούμε και να εκτιμήσουμε το μέρος που ζόυμε. Πολύ καλή η ιδέα της διοργάνωσης,μπράβο σε όλους για την προσπάθεια και φυσικά θα είμαστε κι εμείς εκεί...

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο λάθος από τον δημιουργό του βίντεο. Έπρεπε να το αφιερώσει σε όσους προσπαθούν να υποβαθμίσουν το καλύτερο μέρος της Ελλάδας.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΗΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ .....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.....

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΤΙ Η ΙΤΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΗ.....

Ανώνυμος είπε...

Τούτος είναι ένας τρόπος να αγαπάς ανόθευτα, αγνά και με όλη την καρδιά σου έναν τόπο, τον τόπο σου. Κι εγώ αισθάνομαι όμορφα και υπερήφανα γιατί μένω εδώ, ζώ μέσα σ' αυτό που περιγράφετε στο βίντεο, το θεωρώ προέκταση απ' τις φλέβες μου κι αντάμα περιουσία μου, κληρονομιά μου και παρακαταθήκη στούς ερχόμενους. Και θέλω να βοηθήσω όχι μόνο με την παρουσία μου δίπλα στο ποτάμι, αλλά με ότι μπορώ να προσφέρω, προκειμένου να κρατήσουμε για δικό μας, αυτό που μας ανήκει: τον τόπο μας. Και μπράβο σας και κοντά σας και συνεχίστε. Δεν μας ταιριάζει τίποτε άλλο, όσο και να κραυγάζουν οι κάριες. Όλοι εκεί!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΣΕ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟΠΟ ΖΟΥΜΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ !!!!!!!!! ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΤΙΑ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ ΦΤΩΧΟΨΩΜΟΛΥΣΑΡΗ ΟΜΗΡΟ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ, ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΑΝ Η ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΧΩΡΑΜΕ. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ. ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΑΒΑΝ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ante mhpvs fygoyn kai oi gyftoi...gia amfissa

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΝΤΟΥΜΑΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ " ΟΧΙ ΧΩΡΙΣ ΟΦΕΛΟΣ " ΟΤΙ Η ΙΤΕΑ ΚΑΙ Η ΚΙΡΡΑ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ! ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΤΟΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΙΚΕΙ ΟΙ κ.κ. ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΝΤΙΔΗΓΜΑΡΧΟΙ κ.λ.π. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΣΑΜΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ! Ο Λ Ο Ι ΣΤΟ Π Ο Τ Α Μ Ι !!!

Ανώνυμος είπε...

μονοι σας ευλογείτε τα γένεια σας.καλό και αυτό για να το πιστέψετε εσείς οι ίδιοι.
Δεν θέλουμε ροκιά θα πάμε Αγ.Ευθυμία.
Αηδίες..............

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΠΕΣ ΣΤΟΝ 8:45 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑΡΘΕΙ

Ανώνυμος είπε...

'Εχω δεί το βιντεάκι σας 4 φορές και δεν το χορταίνω. Το είδα και δυό φορές δίπλα στο ποτάμι και με αφορμή αυτό που καταφέρατε να δώσετε στον κόσμο, έχω μιά απορία : Έχει ξαναγίνει τέτοιας ποιότητας και τέτοιας αποδοχής διαφήμιση απο τον Δήμο Ιτέας ή απο τον Δήμο Δελφών; Ή ακόμα και απο κάποιον άλλο Δήμο της Φωκίδας; Από ότι ξέρω, εσείς βάλατε το μεράκι σας και κάτι φραγκοδίφραγκα, ενώ για τον απερίγραπτο χάρτη του Δήμου που πήγε στις Βρυξέλλες είχαν πληρωθεί καλά λεφτά. Ξέρετε να μου απαντήσετε; Μήπως πρέπει να ρωτήσω την υπεύθυνη τουρισμού κυρία Γουργουρή; Μήπως πρέπει να μιλήσει αυτή σε εσάς;