Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

ΙΤΕΑ: ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ

Μεταφορά στο ΤΑΙΠΕΔ του δικαιώματος παραχώρησης σε τρίτους συμβάσεων εκμετάλλευσης 23 λιμένων.
Στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) μεταφέρεται, με απόφαση της Διϋπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων, το δικαίωμα παραχώρησης σε τρίτους -μέσω συμβάσεων παραχώρησης- κάθε δικαιώματος χρήσης, διοίκησης, διαχείρισης και εκμετάλλευσης 23 λιμένων και τουριστικών λιμένων, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.
Πρόκειται για λιμένες και τουριστικούς λιμένες σε:
 Ζάκυνθο, Κατάκολο, Τούρλο Μυκόνου, Χίο, Πύλο Μεσσηνίας, Νέα Επίδαυρο, Γλυφάδα, Πόρο, Σκιάθο, Σκύρο, Αγ. Νικόλαο Κρήτης, Ιτέα Φωκίδος, Καλαμαριά (Αρετσού), Κω, Άλιμο, Ύδρα, Ρέθυμνο, Ρόδο (Ακαντιά και Μανδράκι), Σούδα και Αργοστόλι.
Μέχρι την ανάληψη των σχετικών υποχρεώσεων από τον ιδιώτη, έχει προβλεφθεί τα δικαιώματα χρήσης, διοίκησης, συνήθους διαχείρισης και εκμετάλλευσης των συγκεκριμένων λιμένων να συνεχίσουν να ασκούνται από τους φορείς που τα ασκούν μέχρι την έναρξη ισχύος της συμβάσεως παραχώρησης.
ΠΗΓΗ: www.newsit.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απ' ότι φαίνεται, πρόκειται μόνον για τουριστικούς λιμένες. Δηλαδή φιλέτα! Άντε τώρα ψηφοφόρε, να ξαναπάς βόλτα στον μώλο και άντε να πιστέψεις ότι όσα ξόδεψε τόσα χρόνια το Δημόσιο (απο την φορολογία μας) για το λιμάνι μας, καλά κάνει και τα δίνει εκεί που πρέπει. Αυτή είναι η έννοια της Δημοκρατίας. Αυτό είναι το καλό του τόπου!... Θα μπορέσουν όμως; Κάποιος περιμένει στην γωνία και είναι νηστικός και με το μάτι του αγριεμένο. Φυλάξου Ασπασία...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.....ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΕΞΑΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΒΡΕ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ, ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΑΤΕ;
Α! ΞΕΧΑΣΑ, ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ Η ΧΩΡΑ! ΕΝΩ ΤΩΡΑ...ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...ΚΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.
ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΡΝΟΣ, Ο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ, ΟΙ ΒΟΥΝΟΚΟΡΦΕΣ ΓΙΑ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ...
ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΟΠΤΡΑ.....ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΤΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΝΙΧΩΡΑ!!! ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΣΕ ΠΛΑΓΙΑ ΠΟΥ ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΠΟΥΡΝΑΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΛΕΕΙ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΔΕΙΑ ΕΚΧΕΡΣΩΣΗΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΠΑΡΘΗΚΕ ΑΔΕΙΑ,ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ;;;
ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ-ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΩΝΙ, ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΣΚΑΣΕΙ, ΝΑ ΔΩ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΧΩΘΕΙΤΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ;