Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ 7η ΕΜΑΚ


Στην περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας και συγκεκριμένα κοντά στον Αχινό, οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ ψάχνουν για ένα τεράστιο φίδι χωρίς κανείς να μπορεί να προσδιορίσει τι είδους φίδι μπορεί να είναι. Σύμφωνα με το LamiaReport, η 7η ΕΜΑΚ ειδοποιήθηκε από έναν αγρότη ο οποίος το έχει δει στο κτήμα του κάποιες φορές και έχει τρομάξει. Κάνει λόγο για ένα φίδι πάνω από 4 μέτρα και πολύ χοντρό, με πολύ μεγάλο κεφάλι.


ΦΩΤΟ από το LamiaReport
Την ίδια περιγραφή έδωσαν τρομαγμένοι αλλοδαποί εργάτες, που το είδαν άλλη φορά σε άλλο σημείο μέσα όμως στο ίδιο τεράστιο ελαιοπερίβολο.

Η τελευταία φορά που το είδε ο ιδιοκτήτης του κτήματος ήταν χθες λίγο πριν νυχτώσει και κάλεσε σε βοήθεια. Έτσι σήμερα το πρωί οργανώθηκε επιχείρηση εντοπισμού, η οποία όμως δεν είχε αποτέλεσμα.

Όπως είπαν άλλοι κάτοικοι, παλαιότερα έχουν δει τέτοιο φίδι με ανάλογη περιγραφή, σε πιο ορεινό ελαιοπερίβολο της ίδιας περιοχής.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ θα επιχειρήσουν ξανά να εντοπίσουν το μυστηριώδες ερπετό ενώ σύστησαν στον ιδιοκτήτη του κτήματος αν δει κάποια ίχνη, να τους ενημερώσει αμέσως.

newsit.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΑΣΟΚΟΦΙΔΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΦΑΕΙ..........

Ανώνυμος είπε...

...ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥΦΑ ΑΣΠΡΗ ΜΠΡΟΣΤΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΦΙΔΟ ΚΑΙ ΝΟΥΔΟΥΔΟΦΙΔΟ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ.