Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Η ΔΕΛΦΙΩΤΙΣΣΑ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ



Την εκτίμηση πως η Εύη Τσέκου εκβίαζε τον Χρήστο Ζαχόπουλο έκαναν εργαζόμενοι στο υπουργείο Πολιτισμού κατά την εκδίκαση της υπόθεσης στο Τριμελές Εφετείο


Συνεχίζεται στο Τριμελές Εφετείο η εκδίκαση της υπόθεσης που τόσο είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη πριν χρόνια, αυτή της απόπειρας αυτοκτονίας του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, Χρήστου Ζαχόπουλου.


Οι τελευταίες καταθέσεις μαρτύρων ανέφεραν ότι ο Χρήστος Ζαχόπουλος υφίστατο εκβιασμό από την ερωμένη του Εύη Τσέκου. Σύμφωνα με τους μάρτυρες που κατέθεσαν στη δίκη, τόσο φίλοι όσο και συνεργάτες στο υπουργείο γνώριζαν πως ο τότε γραμματέας εκβιαζόταν από την τότε συμβασιούχο Εύη Τσέκου.

Στην κατάθεσή της, η τμηματάρχης του υπουργείου, Ελένη Κουντούρη, υποστήριξε ότι ο ίδιος ο κ. Ζαχόπουλος της είχε εκμυστηρευτεί την κατάσταση. Η ίδια κατέθεσε πως ο κ. Ζαχόπουλος της είχε πει πως ήθελε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη και της είχε ζητήσει να καταθέσει.

Στο πε΄ριπου ίδιο μήκος κύματος ήταν και η κατάθεση του διευθυντή του υπουργείου, Βασίλη Διονυσόπουλου. Έκανε λόγο για "φήμες" στους διαδρόμους του υπουργείου ότι η κ. Τσέκου κρατούσε κάποιο χαρτί και "απειλούσε το γενικό".

Ο φίλος του κ. Ζαχόπουλου, Γιώργος Μυλωνάς, αναφέρθηκε στην κακή κατάσταση που βρισκόταν τότε ο πολιτικώς ενάγων και είπε για την κατηγορουμένη:

"Εγώ ξέρω ότι η Τσέκου ήθελε να τον εκμηδενίσει".

Ανάλογη ήταν και η κατάθεση του φίλου του κ. Ζαχόπουλου, Ανδρέα Σιδέρη.

"Στην προσωπική ζυγαριά του Χρ. Ζαχόπουλου μέτρησε ο εκβιασμός και η διαπόμπευση. Φοβόταν ότι θα δημοσιοποιηθεί το προσωπικό αυτό υλικό".

Να σημειωθεί πως και οι δύο φίλοι του πρώην γενικού γραμματέα δήλωσαν σε ερωτήσεις της Έδρας ότι δεν γνωρίζουν με ποιον τρόπο το επίμαχο "ροζ DVD" είχε φθάσει τότε στο γραφείο του πρωθυπουργού.

www.newsit.gr




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι δελφιωτισα