Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΙΤΕΑ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!



Χαμηλή πίεση νερού παρατηρείται από σήμερα το πρωί έως αυτή την ώρα (8:30 μμ) στο μεγαλύτερο μέρος του δικτύου ύδρευσης της Ιτέας, Το λόγο δεν τον γνωρίζουμε διότι δεν βγήκε και καμία ανακοίνωση. Και που θα στελνόταν αυτή;


Δεν είναι κόπος κύριοι αρμόδιοι να γράψετε δυο λέξεις για να ενημερωθούν οι δημότες για το πρόβλημα και τι ώρα θα έχουμε ξανά φυσιολογική ροη!

 ------------------------------
Παρατηρήσαμε επίσης πως το περασμένο Σαββατοκύριακο (21/22 Ιουλίου) τα σκουπίδια είχαν για άλλη μια φορά την τιμητική τους, στην παραλιακή λεωφόρο της Ιτέας. Σκυλιά και γάτες έκαναν πάρτυ και οι μυρωδιές διάσπαρτες στην παραλιακή συντρόφευαν τους πελάτες των καταστημάτων, άλλα και όσους έκαναν την βόλτα τους!

Τι έγινε εκεί στο Δήμο; Πήγατε διακοπές όλοι;  Η μήπως η ζεστή αποπροσανατόλισε τον πρόγραμμα καθαριότητας;

Όπως και να ’χει ένας σύγχρονος Δήμος καλό θα είναι να ενημερώνει τους δημότες για τα τυχόντα  προβλήματα που δημιουργούνται!

5 σχόλια:

texnokraxtis είπε...

ma tin proigoumeni evdomada dn htan o gamos tis koris tis kyra giwtas! apokleiete na ekana party sta skoupidia oi gates kai ta skulia !

Ανώνυμος είπε...

ο αποτυχημενος καλλικρατης και η ανυπαρξια διεκδικησης των αυτονοητων θα πληρωθει ακριβα απο την πολη μας
γιατι η πολη δεν εχει σταγονα νερο καλοκαιριατικα?
αλλαξε κατι καλλικρατικο στον τροπο υδρευσης?
γιατι τα σκουπιδια δεν μαζευονται οπως πρεπει?
γιατι οι καδοι δεν πλενονται?
γιατι το μηχανημα του Δημου Ιτεας που επλενε τους καδους εχει παρκαρει σε αλλη πολη?το ιδιο και το ανυψωτικο και το λεωφορειακι?
ακολουθησαν τα γραφεια και τους υπαλληλους στον ανηφορο ενω η πολη
παει στον κατηφορο

Ανώνυμος είπε...

TI NA ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΛΑΙΝΗ ΚΑΙ ΜΑΡΟΥΤΣ0..ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ;ΟΤΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΓΕΩΤΡΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΜΟΡΝΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ; OTI KAΨΑΝΕ ΤΙΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΑΠΟ ΥΠΕΡΛΈΙΟΤΟΥΡΓΙΑ;
ΔΗΜΑΡΧE: ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝΕ. Η ΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ Η
ΙΤΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ
ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ
ΤΗ ΔΕΣΑΝΕ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!
ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΛΑΙΝΗ-ΜΑΤΖΩΡΟΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΡΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ (ΠΙΝΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ!!! ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΕΟΝΑΖΟΥΣΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ)ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ(ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!).
Ε!ΡΕ ΜΑΤΣΟΥΚ΄ Π΄ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΓΑΣ΄ΤΟ ΤΟΜΑΡ΄ΣΑΣ-ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ......