Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΣΚΑΝΔΑΛΟ 3 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ! ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΤΟ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΝΟΣ!



Απαιτούμε να πιστεύουμε πως στο

 Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν περισσεύουν 3 εκ ευρώ για να δαπανηθούν για την«Ανάδειξη Εκθεμάτων μέσω Διαδραστικών Ηλεκτρονικών Εφαρμογών και Υπηρεσιών για το Πολεμικό Μουσείο» την ώρα ου οι νεοσύλλεκτοι δεν εμβολιάζονται λόγω ελλείψεων.



Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Στα τέλη Μαΐου και μέσα στον εκλογικό αχό αποκαλύφθηκε πως υπάρχει διαγωνισμός 3 εκ Ευρώ για « Ανάδειξη Εκθεμάτων μέσω Διαδραστικών Ηλεκτρονικών Εφαρμογών και Υπηρεσιών για το Πολεμικό Μουσείο »

Δείτε: ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ « Ανάδειξη Εκθεμάτων μέσω Διαδραστικών Ηλεκτρονικών Εφαρμογών και Υπηρεσιών για το Πολεμικό Μουσείο »

Ημερομηνία: 25/05/2012 16:49:02ΑΔΑ: Β49Μ6-ΜΒ7

Είδος: ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ : ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Το τρομερό είναι πως το έργο στην πραγματικότητα δεν κοστίζει πάνω από 100.000 ευρώ στην αγορά οπότε κάποιος ή κάποιοι θα τσεπώσουν νόμιμα και ηθικά πάνω από 2,5 εκ ευρώ σε χαλεπούς καιρούς.
Σε κάθε περίπτωση το προκλητικό του πράγματος είχε αντιληφθεί ο πρώην υπουργός κ. Φραγκος που ΑΚΥΡΩΣΕ τον διαγωνισμό.

Πλην όμως , όπως διαπιστώσαμε το Σάββατο στις 21/07/2012 – 19:23:49 αναρτήθηκε η παράταση του διαγωνισμού στην Διαύγεια!


Παράταση Υποβολής Προσφορών Ανοικτού Διαγωνισμού για το Έργο με Τίτλο «Ανάδειξη Εκθεμάτων μέσω Διαδραστικών Ηλεκτρονικών Εφαρμογών και Υπηρεσιών για το Πολεμικό Μουσείο»

Ελπίζουμε ο νέος Υπουργός (αλλά έμπειρος πια)Πάνος Παναγιωτόπουλος να ξαναδεί το θέμα, να συμφωνήσει με τον προηγούμενο Υπουργό και να ξανακυρώσει τον διαγωνισμό. Τα λεφτά χρειάζονται αλλού. Όπως και τα άλλα 2,5 εκ που θα πάνε για την ΥΣΑ θα μπορούσαν να έχουν χρησιμοποιηθεί για κάτι άλλο που τώρα, που πεινάει ο κόσμος και μένουν χωρίς φάρμακα οι γέροντες είναι πιο επείγον (2.405.003,50 € για την «Ψηφιοποίηση, Τεκμηρίωση και Ανάδειξη)

Περιμένουμε απαντήσεις από τον κόκκινο Πάνο.

ΠΗΓΗ: http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ.ΤΙΠΟΤΑ .ΓΙΑΥΤΟ ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.