Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ



Με σύνθημα: "Η δύναμη είναι στους πολλούς - Η ελπίδα στον αγώνα" δίνουν ραντεβού στις 10.00΄σήμερα το πρωί στο Αστυνομικό μέγαρο της Λαμίας.

ΟΧΙ στο Μεσοπρόθεσμο, ΟΧΙ στην υποβάθμιση των Υπηρεσιών ασφαλείας, ΟΧΙ στην περικοπή των συντάξεων και του εφάπαξ, ΟΧΙ στην λεηλασία των εισοδημάτων των μισθωτών-ένστολων, θα βροντοφωνάξουν αύριο μεταξύ άλλων στην Περιφερειακή ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιήσουν από κοινού η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Στερεάς Ελλάδας με τις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Οι αστυνομικοί καλούν στην αυριανή συγκέντρωση όλους τους ένστολους συναδέλφους και των άλλων Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς επίσης και όλη την τοπική κοινωνία για να πουν ΟΧΙ στα νέα μέτρα που υποβαθμίζουν την ασφάλεια του πολίτη και εξουθενώνουν τους αστυνομικούς που με πενιχρά μέσα και με κίνδυνο της ίδιας τους της ζωής προσπαθούν να υπηρετήσουν τον όρκο που έδωσαν.

Οι αστυνομικοί αύριο δεν αποκλείεται από το αστυνομικό μέγαρο να πραγματοποιήσουν πορεία προς το κέντρο για την επίδοση ψηφίσματος στον Περιφερειάρχη.


ΠΗΓΗ: http://www.lamiareport.gr/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δείτε Έλληνες που καταντήσαμε. Ακόμα και οι αστυνομικοί που επιβάλουν τη τάξη να διαμαρτύρονται. Σε τι κατάντια ζούμε;

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΦΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;