Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 20:00





Συντοπίτες & συντοπίτισσες. Σήμερα Τετάρτη 15-6-2011στις 8 μμ συναντιόμαστε στο μώλο της Ιτέας. Η ημέρα αυτή έχει τη δική της διαφορετική ιστορία. Είναι η ημέρα που η κυβέρνηση προτίθεται να πουλήσει την Ελλάδα μαζί με τους εργαζόμενους. Το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα να γίνει το άμεσο σημείο συνένωσης των πολιτών προκειμένου να ξηλωθεί ότι σάπιο μας πληγώνει. Ελάτε στο μώλο με τα συνθήματα και τα πανώ που εκφράζουν τον καθένα μας. Πάρτε μαζί σας τις σκέψεις & τις απόψεις σας. Να συζητήσουμε για την κρίση, για την υποβάθμιση της δημόσιας υγείας στο νομό μας. Είμαστε αποφασισμένοι να αναλάβουμε το χρέος μας. Απέναντι στη ζωή μας, στα παιδιά μας, απέναντι σε ότι μας ενώνει. ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Ιτιώτες να μη ξεχνούν πως ο Καλλικράτης έβαλε μια βαριά ταφόπλακα στη πόλη μας. Μερικές δεν βλέπουν τις αντιδράσεις ανά την Ελλάδα και θέλουν να υποβαθμίσουν το Κέντρο Υγείας; Από το Κέντρο Υγείας Ιτέας εξυπηρετούνται Δεσφίνα και Γαλαξίδι. Τέτοια ασέβεια στους πολίτες αυτούς και τόση κοροϊδία. Πρέπει να είμαστε χίλιες φόρες αγανακτισμένοι.

Ανώνυμος είπε...

να μας πειτε πως μπορουμε να γινουμε μελη της καρτεριας καντε καπου μια αναρτηση με τις προιποθεσεις και τους ορους αν υπαρχουν καλη συνεχεια

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 11 ΚΑΙ 51 Η ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΑΣΧΕΤΟΣ! ΣΆΥΤΑ ΤΑ ΕΥΑΓΗ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΡΙΤΟΙ! ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΠΕΝΤΕΔΕΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ!ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΙΟ!

Ανώνυμος είπε...

αποψη σου εγω ομως θελω να μαθω και αν και πως μπορω να γινω μελος

Καρτερία είπε...

Αναγνώστη και σχολιαστή -15 Ιουνίου 2011 3:59 μ.μ.- να είσαι σίγουρος ή σίγουρη, πως κανένα κόμμα στη “ΚΑΡΤΕΡΙΑ” δεν έχει λόγο αλλά, η “ΚΑΡΤΕΡΙΑ” ακούει πολιτικούς λόγους, απόψεις και προτάσεις τις οποίες θα υιοθετήσει μόνο και εφ όσον είναι για το καλό του κοινωνικού συνόλου της περιοχής μας και όχι μεμονωμένων ατόμων.
Είμαστε ένας Σύλλογος επώνυμος, που θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε με τις προτάσεις και ιδέες μας τη ποιότητα της ζωής αλλά και την ανάπτυξη του τόπου μας και δεν θα υποκύψουμε σε συμφέροντα και υποσχέσεις. Ευχαριστούμε για το σχόλιο σου γιατί έτσι μας δίνεις η ευκαιρία να λέμε το τι θέλουμε να κάνουμε και στο τι ελπίζουμε.
Σε λίγες μέρες θ’ αναρτήσουμε το τρόπο έγγραφης νέων μελών στο Σύλλογο μας.
Σας ευχαριστούμε όλους για την επίσκεψη σας στο ιστοχώρο μας και περιμένουμε προτάσεις σας για τη βελτίωση του.