Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ. ΜΕ ΒΑΠΟΡΙΑ, ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΕΙ…ΠΛΑΤΕΙΑ!


Είναι το θέμα των ημερών. Είναι οι εξελίξεις που θα κρίνουν το μέλλον μας. Μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων μας και θα παρουσιάζουμε καθημερινά κινητοποιήσεις και αντιδράσεις που μαθαίνουμε.

Από Ιόνιο έως Κρήτη και Μακεδονία οι ΕΛΛΗΝΕΣ αναχωρούν με κάθε μέσο, για ένα και μόνο προορισμό, τη πλατεία Συντάγματος.  Στο διαδίκτυο βρήκαμε μερικές μεγάλες πόλεις που προετοιμάζονται για να κατέβουν στην Αθήνα και να διαμαρτυρηθούν κατά του μεσοπρόθεσμου και ότι ακολουθήσει αυτό.



ΚΕΡΚΥΡΑΟΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ 29/6


Αναχωρούν για την Αθήνα με κάθε μέσο οι "Αγανακτισμένοι" της Κέρκυρας. Όσοι παραμείνουν στο νησί της Κέρκυρας θα αναρτήσουν και πάλι το πανό στο παλαιό φρούριο της πόλης κατά την διάρκεια του διημέρου, «Όλη η Ελλάδα 48 ώρες στο δρόμο, 48 ώρες στην πλατεία Συντάγματος».

ΠΗΓΗ:tromaktiko.gr



ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

Καλούμε τους αγανακτισμένους απ' όλες τις πόλεις τις Β. Ελλάδας να γίνουν ρυάκια που θα ενωθούμε σε ένα μεγάλο ποτάμι που θα ξεκινά από την Θεσσαλονίκη και θα καταλήγει στο Σύνταγμα.
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Αναχώρηση με λεωφορεία από λευκό Πύργο(Θεσ/νίκη): Τρίτη 28/6, 22:00

Επιστροφή(με την νίκη!) Τετάρτη βράδυ προς Πέμπτη

(Δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία του Λευκού Πύργου )
ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. ΟΠΟΤΕ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ

facebook event:
28/29 -6 ... ΠΑΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ... ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ - http://www.facebook.com/event.php?eid=118797878208059

 

 

ΧΑΝΙΑ

Στην Αθήνα θα ταξιδέψουν σήμερα το βράδυ Αγανακτισμένοι πολίτες των Χανίων προκειμένου να λάβουν μέρος στις κινητοποιήσεις που θα... πραγματοποιηθούν στην πρωτεύουσα, τις ημέρες ψήφισης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος.

Η πρόταση για τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας έχει βρει αρκετή ανταπόκριση έως τώρα από Αγανακτισμένους Χανιώτες ενώ αρκετοί επίσης θα αποφασίσουν την τελευταία στιγμή αν θα μεταβούν στην πρωτεύουσα για το σκοπό αυτό.
Επίσης όπως αποφασίστηκε στη γενική συνέλευση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ψήφισης του μεσοπρόθεσμου, δηλαδή από σήμερα μέχρι κα την Τετάρτη, αγανακτισμένοι πολίτες θα βρίσκονται καθ όλη τη διάρκεια του 24ωρου στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την διαμαρτυρίας τους , και την αντίθεση τους στα όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα!

ΠΗΓΗ:inews.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε γιατί πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και ενωμένοι σε αυτή τη δύσκολη ώρα που οι εβραιομασόνοι ξεπουλάνε τη χώρα ; Γιατί φίλοι μου δεν έχουμε άλλη επιλογή.Κι αν δεν μπορέσουμε να πάμε τότε ας κάνουμε την επανάστασή μας ανατρέποντας τπ σύστημα μέσα από έναν διαρκή και καθημερινό αγώνα.
p.S