Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

«ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ και ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ» ( του Κ.Γάτου)

Μετά τον θάνατο του αδικοχαμένου αγαπημένου μας Μπάμπη και με αφορμή διαδόσεις που δυστυχώς συνοδεύουν την αιτία του θανάτου του, θεωρώ χρέος στη μνήμη του να τοποθετηθώ. Πριν όμως οι γνωστοί άγνωστοι σπεύσουν σε ανεύθυνες κρίσεις καφενείου δηλώνω ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ότι θα κάνω το εμβόλιο.


Λοιπόν: 

Α) Το ότι Μαζί με τον Μπάμπη Κρομμύδα νόσησαν άλλα 5 ανεμβολίαστα άτομα στον ίδιο χώρο εργασίας, αλλά που σε λίγες ημέρες εκείνα επέστρεψαν δουλειά τους δείχνει ότι ο λόγος για τον οποίο ο ιός επιλέγει κάποιους να τους στείλει στον τάφο, όταν άλλοι το περνούν με απλό συνάχι μας είναι ακόμη άγνωστος.

Β) Ότι τα Νοσοκομεία στο Ισραήλ ασφυκτιούν από ασθενείς που ήσαν εμβολιασμένοι και με τις δύο δόσεις και τώρα ετοιμάζουν την 3η, 

Ότι  Κλείσανε τη μονή του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα επειδή οι μοναχές νόσησαν αν και είχαν κάνει το εμβόλιο  

Ότι Πέθανε Οδοντίατρος που είχε τρυπηθεί και με τις δύο δόσεις του pfaizer

Ότι Πέθανε στο Θριάσειο 48/χρονη από Καλαμάτα με αιμορραγία στον εγκέφαλο ύστερα από εμβόλιασμό αλλά και Ότι πολλά άλλα γνωστά τοπικά περιστατικά σε συντοπίτες μας μετά τους εμβολιασμούς τους αποδεικνύει ότι ο Εμβολιασμένος όχι μόνο δεν έχει ανοσία αλλά & μεταδίδει τον ιό & πρέπει όπως πριν να προφυλάσσεται & διασωληνώνεται και πεθαίνει.


Και ας αγνοήσουμε τον νομπελίστα Μοντανιέ που τονίζει ότι οι ομαδικοί εμβολιασμοί μεταλλάσσουν τον ιό, ας μη λάβουμε υπόψη πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα της 31/08/21 με τους ισχυρισμούς πρώην Δ/ντού ΑΧΕΠΑ ότι οι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν περισσότερο από τους ανεμβολίαστους και του καθηγητού Βιοχημείας Κ.Πουλά ότι οι αιφνίδιοι θάνατοι στην ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένη Κάλυμνο αυξήθησαν 322%.  


Η είδηση όμως Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 07:53 από UPD της εφημερίδας Ναυτεμπορική09:57 ότι.."Η προστασία από AstraZeneca ή Pfizer μειώνεται μετά από 90 μέρες απέναντι στη Δέλτα" που σημαίνει ότι κάθε τρεις μήνες πρέπει να επαναλαμβάνεις το εμβόλιο δεν πρέπει να αγνοηθεί.

Το ότι "το..... Ιικό φορτίο των εμβολιασμένων είναι παρόμοιο με των ανεμβολίαστων" με το οποίο η ίδια εφημερίδα συμπληρώνει την είδηση καταρρίπτει και τον μύθο ότι ο εμβολιασμένος κινδυνεύει από τον ανεμβολίαστο.


Που καταλήγουμε; ότι: όλα τα εμβόλια ΠΑΝΤΑ δίδονταν στο εμπόριο μετά 4-5 χρόνια δοκιμών & πειραμάτων. Πρώτα σε δοκιμαστικούς σωλήνες ύστερα στα ποντίκια κατόπιν σε εθελοντές ανθρώπους για να εξεταστούν οι διάφορες παρενέργειες. Δυστυχώς τώρα αυτές οι δοκιμές γίνονται απευθείας στους ανθρώπους με τα γνωστά αποτελέσματα που τα περισσότερα δεν θα αργήσουμε να μάθουμε.


Μετά τα παραπάνω που δεν βγήκαν από το μυαλό μου ούτε στηρίζονται σε ιατρικές γνώσεις που στερούμαι κανείς δεν δικαιούται να διαδίδει ανευθυνότητες. Πόσο μάλλον εκείνος που έχει σχέση με την Βιολογία. Γιατί ΟΥΤΕ μπορεί να ΑΜΦΙΣΒΗΤΉΘΕΙ η έρευνα σε 3 εκατομμύρια Βρετανούς που η σοβαρή Ναυτεμπορική  δημοσίευσε, ΟΥΤΕ να με διαβεβαιώσει κάποιος ότι το αυτοάνοσο που ελέγχω φαρμακευτικά επί 50 χρόνια δεν θα το ενεργοποιήσει το εμβόλιο. Αρέσει ή όχι στο θέμα Κορονοιός είμαστε σε αχαρτογράφητα νερά. Είμαστε στο άγνωστο, στο σκοτάδι. Είμαστε στο ΜΗΔΕΝ.


Κλείνοντας να επαναλάβω ότι θα κάνω το εμβόλιο. Όχι γιατί το πιστεύω όπως το 99% όσων το έκαναν ούτε γιατί ο συγγενής μου που ήταν πλήρως υγιής αδύνατος και χωρίς υποκείμενα απεβίωσε, ούτε επειδή Ο ΚΟΣΜΟΣ....... ΛΕΕΙ. Θα το κάνω γιατί με απειλούν, με τρομοκρατούν και εκβιάζουν με πρόστιμα και παύση δουλειάς. Αλλά το σπουδαιότερο με απομόνωση που ισοδυναμεί με φυλακή που ΟΜΟΛΟΓΩ δεν την αντέχω.


ΙΤΕΑ 01/Σεπτεμβρίου/2021                                                                                  Κ. ΓΑΤΟΣ

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ. ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ..ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΖΟΥΣΕ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ Ή ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ???

Ανώνυμος είπε...

Πολλά από τα ανωτέρω επιχειρήματα βασίζονται σε λάθος πληροφοριες η σε παραποιησεις πληροφοριων, είναι κρίμα που ακόμα και μετά από ένα τέτοιο συμβάν εσείς προσπαθειτε να αποτρέψετε τον κόσμο από τον εμβολιασμό. Αν πραγματικά πιστευατε αυτά που γράφετε τότε ουτε αναστολές εργασίας, ουτε κοινωνικοί αποκλεισμοί θα σας επειθαν να εμβολιαστειτε. Κρίμα και παλι,μόνο αυτό έχω να πω.

Ανώνυμος είπε...

μόνο ο θεός ξέρει για τις πιθανότητες κύριε ανώνυμε 1 και συμβόλαιο δεν υπογράφει όταν στέλνει τον θεριστή Του....

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει σωτηρία. Είμαι παλιός μαθητής σας κε Κώστα και σας έχω σε εκτίμηση. Αυτό που διάβασα με θλίβει πάρα πολύ. Αν δεν σας φτάνει η ιατρική άποψη όλης της ιατρικής κοινότητας όλου του κόσμου, αν δεν σας φτάνει ο θανάτους του συγγενή σας, απορώ πως μπορούν άνθρωποι σαν και εσάς να πειστούν να σώσουν την ζωή τους ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ γινεται να λες (λενε καποιοι) οτι ειναι υπερ του εμβολιου αλλα δεν το κανουν λογω υποχρωτικοτητας και ενα σωρο αλλες δικαιολογιες ,χωρις να λενε ΠΩΣ αλλιως θα αντιμετωπιστει η πανδημια? και επαναλαμβανω , τι πιθανοτητες θα ειχε ο Μπαμπης ,αν ειχε κανει το εμβολιο να το ξεπερασει?

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς μέσα απ το κρεβάτι της εντατικής ο αγαπητός φίλος και συνεργάτης δεν μπόρεσε να σας/μας απαντήσει και το έκανε με τον πιο δραματικό τρόπο. Με την ίδια του την ζωή! Ακολουθήστε τους επιστήμονες κι οχι τους τσαρλατάνους.

Ανώνυμος είπε...

Παν αμάρτημα τὸ παρ’ αυτου πραχθὲν εν λόγω η έργω η διανοία, Ως Αγαθὸς καὶ Φιλάνθρωπος Θεός, συγχώρησον.
Ο Θεός να τον αναπαύσει.
1)Ενας στους πεντε σημαίνει 20%.Θεωρείς οτι είναι μικρο το ποσοστο ώστε να μην κάνεις το εμβόλιο και να νοσησεις βαρια ή και να πεθάνεις.
2.Ασφυκτιουν απο εμβολιασμένους, αλλα απο πολυ περισσοτερο ανεμβολίαστους.
3.Η 48χρονη που πεθανε απο εγκεφαλικη αιμορραγια, κοινως εγκεφαλικο, ειναι η μοναδικη, δεν εχει πεθανει τοσα χρόνια κανενας αλλος νεος ανθρωπος απο εγκεφαλικο; ουτε αλλος ιατρος;
Οχι φιλε μου οι μοναχες δεν ειχαν κανει το εμβολιο.
4.Οπως λεει και αυτο που παραθετεις, απλως μειωνεται, το αρθρο συνεχιζεξ όμως και λεει οτι η προσυασια απο βαρια νοσηση ειναι 98%.
5.Ηταν ηαυξηση 322% αλλα φο πρ το εξαμηνο και ειδικα το πρωτο τριμηνο που δεν ειχαν αρχισει οι εμβολιασμοι και το νησι απο τα πολλα κρουσματα ειχε τεθει σε αυστηρη καραντινα.
6.Οταν χρειαζονταν 5-6 χρονια για δοκιμες, το καραβι για αυστραλια εκανε 3 μηνες, υπηρχε μονο ενα τηλεφωνο στο μεγαλο καφενειο, τα αποτελεσματα των δοκιμων διακινουνταν με τηλεγραφο και οι υπολογισμοι γινονταν με τα χερια, οι υπολογιστες με ισχυ οσο το κινητο που γραφω ειχαν μεγεθος δωματιου και και και!!
Για ολα αυτα πιστευω, οτι θα κανεις το εμβολιο οχι λογω κοινωνικου αποκλεισμου αλλα γατι η φωτια πλεον δεν καιει τα αλλα σπιτια, αλλα το δικο σου.
Γιατι το "λεμε και καμια μακακια να περναει η ωρα" του λαγου στο ανεκδοτο, δυστηχως δεν εχει εφαρμογη στο θανατο.

Ανώνυμος είπε...

Ενας λογος παραπανω να ειχε κανει το εμβολιο ,ηταν οτι ο χωρος εργασιας του ειχε να κανει με πολυ κοσμο-συνωστισμο δηλαδη ( οι αλλοι συναδελφοι του μηπως ειχαν εμβολιαστει ή επαιρναν τα μετρα τους?

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεος φιλε μου εκτος απο το θεριστη και εμας τους στουρνους, εστειλε και τους γιατρους για να μπαινουν ασπιδα στο θεριστη.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΧΟΥΝΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 74 ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΤΑ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ ΜΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπάμπης δεν φοβόταν τον θανατο,ο Θεός τον ήθελε κοντά του...αιώνια του η μνήμη,εσείς που εμβολιαστηκατε μακάρι να παραμείνετε υγιείς...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ είπε...

.......Δυστυχως δεν υπαρχει σωτηρια,ΕΜΒΟΛΙΟ χθες !!!!!!!!!!!!!!

jame είπε...

Το έχω ξαναδει το έργο. Ό,τι κσι να πάθει κάποιος ο εγωισμός του δεν επιτρέπει να αναθεωρήσει. Νομίζω ότι ο Μπάμπης αν γλύτωνε δεν θα είχε την ίδια γνώμη μαζί σας!

Unknown είπε...

Κρίμα για τον άνθρωπο που έφυγε...καλό παράδεισο... Μπάμπη...στο ίδιο καζάνι είμαστε ...εμβολιασμενοι...κ ανεμβολιαστοι...ας σταματήσουμε να τρωγωμαστε... μεταξύ μας...

Ανώνυμος είπε...

Συλληπητήρια στα δύο καλά αγόρια του Μπάμπη, στους συγγενείς και φίλους του.

Ανώνυμος είπε...

Συλληπητήρια στην οικογένεια του.
Αφήστε τον άνθρωπο να αναπαυτεί. Δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να πούμε είναι πλέον αργά.
Κρίμα για τον άνθρωπο , πολύ κρίμα !

Ανώνυμος είπε...

Είναι εκπληκτικό το ότι πρέπει να μας υποχρεώσουν να το κάνουμε γιατί απλά είμαστε αρκετά χαζοί για να καταλάβουμε μόνοι μας ποιο είναι το καλό ημών και της κοινωνίας.
Όπως όλα τα εμβόλια είναι φάρμακο. Όπως όλα τα φάρμακα έχει και παρενέργειες, αλλά σώζει ζωές! όπως όλα τα εμβόλια δεν προστατεύει 100%, αλλά θα μας βοηθήσει να απαλλαγούμε σταδιακά από τον ιό.
ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που πεθαινουν 200 ανεμβολιαστοι καθε εβδομαδα και συνεχιζουν να παπαγαλίζουν ψεκασμενες μπούρδες, ακομα και υγειονομικοι δειχνει το τεραστιο fail της εκπαιδευσης μεταπολιτευτικα. Παράγει σε μεγάλο βαθμό λειτουργικά αναλφάβητους βλάκες με πτυχίο.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν εχετε πεισθει κε Γατο, γιατι στερεισθε γνωσεων ιολογιας και βιολογιας ή δεν εχετε εμπιστοσυνη στους ειδικους επαιοντες,δεν υπαρχει λογος να κανετε το εμβολιο!Κανεις δεν σας κυνηγα,κανεις δε σας απειλει ,κανεις δε σας στερει εισοδημα,συνταξιουχος ειστε, τελος!Φορεστε μασκα και κρατειστε αποστασεις!

Ανώνυμος είπε...

Λαμβάνεις φαρμακευτική αγωγή για αυτοάνοσο που εχει χρησιμοποιηθεί παγκοσμίως σε 500000? ατομα καί σίγουρα εχει ηπατοτοξική και νεφροτοξική αθροιστική δράση,και φοβάσαι το εμβόλιο που χρησιμοποιήθηκε σε δισεκατ.δοσεις και το mrna του αποβαλλεται εντος 4ημέρου απο τον οργανισμό!

Ανώνυμος είπε...

Tο στερνό αντίο
Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα στη ζωή από την αιώνια αγάπη.
Κάποια γνωστή – άγνωστη με υποχρεώσεις…………

Unknown είπε...

Λυπάμαι. και ζητώ συγνώμη. Λυπάμαι γιατί δεν κατάφερα παρά τα τόσα επιχειρήματα να δώσω αυτό που ήθελα και συγγνώμη αν προκάλεσα διχασμό. Λυπάμαι ιδιαίτερα γιατί απογοήτευσα τον πρώην μαθητή μου που όπως λέει με εκτιμούσε. Και φαντάζομαι η εκτίμησή του να περιελάμβανε (αν θυμάται) και το γεγονός ότι πάντα στα όσα λέω ή γράφω βάζω την υπογραφή μου. Γι' αυτό θα ήθελα η τοποθέτησή του να μην ήταν ανώνυμη ώστε να μπορέσω να τον ευχαριστήσω και προσωπικά για τις υποδείξεις του. Διευκρινίζω πάντως ότι αυτό που πρωτίστως ήθελα να μεταφέρω με το άρθρο μου βρίσκεται στον τίτλο του που ήταν ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ στα οποία ήταν πάντα σταθερός. Και αυτά ήσαν τα πιστεύω του Κ.ΓΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

χθεσινο μου σχολιο υποθετω οτι ¨¨παραπεσ娨 και δεν το εβαλες και οχι οτι ασκεις λογοκρισια. Ελπιζω και ευχομαι προς αποκατασταση της ταξης.

Καρτερία είπε...

Σχόλια που αντιβαίνουν την «καλή πρόθεση» ή τα «χρηστά ήθη» , δεν δημοσιεύονται.