Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Κόλαση στην Τήνο: Έστειλαν πολίτες στο νοσοκομείο για τις ανεμογεννήτριες!



Επέβαλαν ακόμα και απαγόρευση κυκλοφορίας για να περάσουν τα φορτηγά!

Πραγματική εκτροπή του πολιτεύματος καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Τήνου, οι οποίοι ξυλοκοπήθηκαν βάναυσα από αστυνομικές δυνάμεις που είχαν μεταφερθεί στο νησί, προκειμένου να επιτρέψουν την διέλευση φορτηγών με εξαρτήματα ανεμογεννητριών.

Το κράτος έδειξε τα δόντια του από την Δευτέρα, όπου σύμφωνα με αναρτήσεις κατοίκων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η αστυνομία είχε αποκλείσει την πρόσβαση στον δρόμο που ανεβαίνει προς το αιολικό στα Πράσσα, χωρίς κάποια απαγόρευση κυκλοφορίας.
Με ποια αιτιολογία; “Για την ασφάλειά σας, εκτελούμε εντολές”.

Σύντομα όμως ήρθε και η απαγόρευση κυκλοφορίας! Που φυσικά παραπέμπει σε άλλες εποχές…

5868921C A35D 459D AC98 9C3EDC8CCDC2
Η απαγόρευση κυκλοφορίας

Παράλληλα στο νησί έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι κάτοικοι είχαν προαναγγείλει συγκέντρωση στην προβλήτα της Έλλης, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την σκανδαλώδη εγκατάσταση των γερμανικών ανεμογεννητριών που καταστρέφει το μοναδικό τοπίο του νησιού.

9D82DFB7 4C09 49CB 899E BE81A495B29C

Ακολούθησε ανελέητος ξυλοδαρμός των πολιτών, με αρκετούς να τραυματίζονται. Έπειτα από την επίθεση ακολούθησαν απειλές κατα του κόσμου που παρέμενε στο σημείο ενω πρωην Δήμαρχος του νησιού μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας. Ένας δεύτερος τραυματίας περίμενε να επανέλθει το ένα και μοναδικό ασθενοφόρο. Διότι στο νησί υπήρχαν πολλά περιπολικά, πολλοί γερανοί και μπουλντόζες, αλλά μόλις ένα ασθενοφόρο!

Μιλάμε για την απόλυτη βαρβαρότητα προς όφελος των γερμανικών βιομηχανιών. Οι εικόνες και οι καταγγελίες των κατοίκων προκαλούν αποτροπιασμό.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: