Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

«ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΝΟΣ ΑΡΝΗΤΗ» ( Του Σαράντη Μιχαλόπουλου )

 



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μιχαλόπουλε, όλο αυτό το κατεβατό μας έγραψες για να καταλήξεις ότι "θεωρείς" απαραίτητο τον υποχρεωτικό εμβολιασμό?
Με τι υπόβαθρο γνώσεων "θεωρείς" οτιδήποτε?
Μέχρι χθες η κυβέρνηση (της οποίας είσαι πολιτευτής?) έλεγε ότι η 3η δόση θα είναι υποχρεωτική για τους ήδη εμβολιασμένους παρόλο που ακόμα και ο ΠΟΥ είχε επιφυλάξεις. Τελικά χρειάστηκε το επισημο όχι του ΕΜΑ για να παραδεχθεί ακόμα και η ιδιαιτέρως πρόθυμη "ελληνική" κυβέρνηση ότι δεν θα είναι υποχρεωτική η 3η δόση. Αυτό ως ενδειξη της έλλειψης σοβαρότητας!
Ας γυρίσουμε όμως στην αρχή. Γιατι να ειναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός? Διοτι θα οδηγησει σε μετριασμό της μεταδοσης? Οχι είναι η απάντηση διοτι δεν σταματα η μετάδοση του ιου!
Μήπως αυξανει η ανοσια? Τοτε γιατι σε ολες τις χωρες αυξανει συνεχως ο αριθμος των εμβολιασμενων στις ΜΕΘ? Στην χωρα μας φυσικα δεν συμβαινει διοτι εχουμε greek statistics. Ο νοων νοητω.
Τελος, απαντηστε μου σε αυτο. Εσεις ειστε προφανως εμβολιασμενος και το κανατε για την ασφαλεια της υγειας σας. Αν νιωθετε ακομα απειλουμενος απο αυτους που δεν το εκαναν τοτε ποιο το οφελος του εμβολιασμου σας?

Μ είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον προηγούμενο σχολιαστή και επιπλέον θέλω να ρωτήσω τον αρθρογράφο: η δοκιμή του εμβολίου δεν κράτησε ούτε 1 χρόνο πριν ξεκινήσει η μαζική χορήγηση, τα αποτελέσματα-παρενέργειες στο εγγύς μέλλον σε 5-10 χρόνια, ποιος θα μας εγγυηθεί ότι δεν θα είναι απειλητικά για τη ζωή μας ή των παιδιών μας; Ένα φάρμακο που ήρθε να σώσει την ανθρωπότητα, παρότι πειραματικό και χωρίς άδεια κυκλοφορίας, γιατί να είναι υποχρεωτικό και να μην το κάνει όποιος θέλει; Υπάρχουν φάρμακα με απόλυτη επιτυχία στη θεραπεία του ιού κ αρνούνται να δώσουν άδεια χρήσης! (Ζούμε ένα πόλεμο όπως ξέρουμε. Γιατί να μη χρησιμοποιήσουμε όλα τα όπλα που έχουμε; Όοοοχι τα φάρμακα είναι επικίνδυνα κ χρειάζονται κι άλλες μελέτες...!!!) Ανήκουμε αποκλειστικά στην κοινωνία που ζούμε και μπορεί να έχει εξουσία στο σώμα μας; Τα παιδιά μας τα ορίζουμε εμείς ή και αυτά τα ορίζει η κοινωνία; Γιατί αν ισχύει το δεύτερο να μας δίνει κ χρήματα να τα μεγαλώσουμε....! Σταματώ εδώ γιατί τα ερωτήματα είναι αρκετά ακόμη κ απάντηση δεν περιμένω, κυρίως από ένα αρθρογράφο που δηλώνει ότι δεν είναι γιατρός αλλά, έχει άποψη γιατρού...! Ένα τελευταίο μόνο: γιατί τα εμβολιαστικά κέντρα βαράνε μύγες αυτό τον καιρό; Και απαντώ για να σας βγάλω από τη δύσκολη θέση: Διότι όσοι έκαναν την πρώτη ή/και τη δεύτερη δόση, είχαν οι περισσότεροι τόσα προβλήματα-παρενέργειες που δεν το συζητούν ούτε ως αστείο να κάνουν κ άλλη αναμνηστική δόση. Κάποιοι μάλιστα ακόμη να συνέλθουν εδώ και μήνες και ταλαιπωρούνται με προβλήματα, όχι απειλητικά για τη ζωή τους αλλά, που τους δυσκολεύουν τη ζωή!!!