Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Ίνδαλμα ο 80χρονος διοικητής για μία μέρα νοσοκομείου. Μιλά για ηλικιακό ρατσισμό, δίνει Κούλη για συναλλαγή λόγω ψήφων


Ο Κωνσταντίνος Πατέρας, ο διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας που παραιτήθηκε μέσα σε λίγα 24ωρα από την τοποθέτησή του, λόγω των αντιδράσεων που προκάλεσε η ηλικία των 80 ετών, δίνει στεγνά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Με μια δήλωση που κινείται μεταξύ ειλικρίνειας και αφέλειας παραδέχθηκε ότι ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν η Νέα Δημοκρατία ήταν ακόμα αντιπολίτευση, να του δώσει μια… θέση, καθώς επέστρεφε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες Μιλώντας στον ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι δεν έκανε καμία συναλλαγή με τον πρωθυπουργό. «Εγώ θα γύριζα στη ΝΔ, γιατί είχα προσχωρήσει στους ΑΝΕΛ. Είχα πάρει χιλιάδες σταυρούς, είχα μια δύναμη και είχα έναν στρατό δικό μου στα Τρίκαλα. Με καλέσανε κάτω, διότι με ήθελε τότε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως και πραγματοποίησα το ραντεβού. Είπα “θα γυρίσω πίσω, κύριε πρόεδρε, να σας βοηθήσω, αφού θέλετε τη βοήθειά μου. Αν έχετε την ευγενή καλοσύνη, όταν γίνετε πρωθυπουργός και μπορείτε και θέλετε, δώστε μου μία από αυτές τις θέσεις’’».

«Τον παρακάλεσα αν μπορέσω με τα προσόντα που έχω να πάρω τη θέση αυτή. Αν ήταν άλλοι άνθρωποι που έχουν περισσότερα προσόντα από εμένα, φυσικά θα το χειροκροτούσα». Ο κ. Πατέρας ισχυρίστηκε αρχικά πως ο Μητσοτάκης δεν διαφώνησε με την πρότασή του και στη συνέχεια πως συμφώνησε. Ακολούθως τόνισε, έγινε προκήρυξη στις 16 Σεπτεμβρίου, «η οποία δεν έθετε ούτε ηλικιακό περιορισμό ούτε και εντοπιότητα» είπε και πρόσθεσε ότι θεώρησε καλό να διεκδικήσει δημοκρατικά τη θέση. 

Ο κ. Πατέρας έκανε λόγο για ηλικιακό ρατσισμό στη ΝΔ «από τις τελευταίες εκλογές και μετά» και για πεπειραμένα παλιά στελέχη με παιδεία και μόρφωση που τέθηκαν εκτός. 

ethnos.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή. ήταν..ειναι και θα είναι η Ελλάδα.μας..!.τα παιδιά που έγιναν μετανάστες ούτε καν πέρασαν απο συνέντευξη..θα φτιάξουν ομως το "δυναμικό"των χωρών όπου εργάζονται...και μεις θα κοιτάμε την προκοπή τους....κρίμα...

Ανώνυμος είπε...

Καμαρώστε την αξιοκρατία της ΝΔ και του Μητσοτακη που κούναγε το δάχτυλο στον ΣΥΡΙΖΑ. Δημοσια σε τηλεοπτική σταθμό βγήκε ενας υπερήλικας 80 ετων και κατέθεσε οτι υπήρξε πολιτική συναλλαγή μεταξύ του ιδιου και του Μητσοτάκη στο γραφείο του στην Βουλή, με στόχο τον διορισμό του σε διοίκηση νοσοκομείου. Και μάλιστα ο Κουλης τον διόρισε. Την ιδια ωρα που τα 20χρονα 30χρονα 40χρονα μυαλα αυτού του τόπου είναι άνεργα με μαστερ και διδακτορικά και περιμένουν τα 8μηνα κοινωφελή με μισθό 500ευρω, ενας υπερήλικας 80 ετών συνταξιούχος, πολιτικός γυρολόγος ζητάει και παίρνει δημόσια θέση απο τον Μητσοτάκη με δελεαρ την εξαγορά ψήφων. Αυτο είναι το κράτος της ΝΔ. Να τους χαίρεστε οσοι τους ψηφίσατε. Και ακόμη ειναι 4ο μήνα διακυβέρνησης. Φανταστείτε μεχρι τη λήξη 4ετιας τι θα δούμε. Αν θα προλάβον να κάνουν 4ετια, γιατι με το μεταναστευτικό τους βλέπω νύχτα να φευγουν. Ο κόσμος ψήφισε ΝΔ για να σταμτήσουν τα ρουσφέτια διορισμών και για να φύγουν οι μετανάστες απο την Ελλάδα. Δυστυχώως, ο Κουλης ειναι χειρότερος απο τον ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτο θα το διαπιστώσει ο Ελληνικός λαός τον Ιουνιου του 2020 που θα κληθούν να πληρώσουν φόρο εισοδήματος απο το 30% των αποδειξέων κλπ.