Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Την λύση της συνεργασίας της με τον κ. Λίβα, αλλά και την πρόσληψη του Πάρη Ανδράλα στην τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε η διοίκηση του Αστέρα Ιτέας.


Στο πρόσωπο του Πάρη Ανδράλα βρήκε για την τεχνική ηγεσία, τον αντικαταστάτη του Κώστα Λίβα ο Αστέρας Ιτέας.
Ο 40χρονος προπονητής, έχει αργαστεί στην Προοδευτική, τη Ρόδο και τον Φωστήρα ως προπονητής.


Ο Πρόεδρος κ. Petros Mantouvalos και το Δ.Σ του Αστέρα Ιτέας ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή Πάρη Ανδράλα.

Ο κύριος Ανδράλας με πλούσια καριέρα σαν ποδοσφαιριστης  (Προοδευτική, ΠΑΟΚ, Γιάννενα, Λεβαδειακο κ.α) αλλά και προπονητής (Προοδευτική ,Ρόδο ,Φωστήρα ) έρχεται για να επαναφέρει την ομάδα μας στον δρόμο των επιτυχιών .

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και να επιτύχει όλους τους προσωπικούς και ομαδικούς του στόχους.



 ο πρώην τεχνικός της Ρόδου, θα βρίσκεται στην προπόνηση της Τετάρτης και θα έχει μία πρώτη γνωριμία με τους παίκτες του Αστέρα Ιτέας.
Από την άλλη, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κώστας Λίβας στην προπόνηση της Τρίτης θα αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές του.


Ο Πάρης (Παρασκευάς) Ανδράλας (γεν. 2 Δεκεμβρίου 1978) είναι πρώην Έλληνας ποδοσφαιριστής από τον Πειραιά και νυν προπονητής. Έχει ύψος 1,79μ. και αγωνιζόταν ως αμυντικός και αμυντικό χαφ.

Διακρινόταν για τη σταθερότητα και τη συνέπεια του παιχνιδιού του γι' αυτό καθιερώθηκε σε όλες τις ομάδες που έπαιξε κατά καιρούς.

Ποδοσφαιρική καριέρα

Ξεκίνησε επαγγελματικά το ποδόσφαιρο στην Προοδευτική, η οποία τον απέκτησε το 1995 από την Πειραϊκή. Με τη φανέλα της Προοδευτικής έκανε ντεμπούτο το 1995 στη Β' Εθνική και το 1997 στην Α' Εθνική και αγωνίστηκε μέχρι και το 2004. Στη συνέχεια μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ, όπου έπαιξε ένα χρόνο και ακολούθως τέσσερα χρόνια στο Λεβαδειακό ως το 2009. Το 2009 μεταπήδησε στον ΠΑΣ Γιάννενα, με τον οποίο πήρε τον τίτλο της Β΄ Εθνικής το 2011. Το 2012 μεταγράφηκε στον Πανιώνιο[1] στον οποίο έπαιξε για ένα χρόνο και ήταν ο τελευταίος σύλλογος που αγωνίστηκε με τη φανέλα του στην Α' Εθνική.
Στη συνέχεια, το 2013 μεταγράφηκε στον Αχαρναϊκό[2] και τον Ιανουάριο του 2014, στο β' μισό της χρονιάς 2013-14, μεταγράφηκε σαν ελεύθερος στη Θύελλα Ραφήνας[3], με την οποία ολοκλήρωσε και την εν λόγω χρονιά. Τον Ιούνιο του ίδιου έτους μεταγράφηκε στον Διαγόρα Ρόδου[4] με τον οποίο αγωνίστηκε την χρονιά 2014-15 και τον Μάϊο του 2015 επέστρεψε στην Προοδευτική[5], με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε στην Α' Ε.Π.Σ. Πειραιά, κάνοντας σύνολο 18 συμμετοχές (14 στο πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο Πειραιά)[6] μέχρι τον Ιανουάριο του 2016, που αποδεσμεύτηκε από την ομάδα και ακολούθως σταμάτησε την ποδοσφαιρική καριέρα του.

Μετά το ποδόσφαιρο

Στα τέλη του Ιουνίου του 2016 και έχοντας πλέον αποσυρθεί από την ενεργό δράση ως ποδοσφαιριστής, ανέλαβε ως προπονητής το εφηβικό τμήμα της Προοδευτικής και παράλληλα υπεύθυνος των ακαδημιών.[7] Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους ανέλαβε προπονητής της πρώτης ομάδας των «βυσσινί» στη Γ΄ Εθνική, μαζί με τον επίσης πρώην ποδοσφαιριστή της Προοδευτικής, άλλοτε συμπαίκτη του και νυν βοηθό του, Βασίλη Σπέρτο.[8] Στην Προοδευτική εργάστηκε ένα εξάμηνο, μέχρι τον Απρίλιο του 2017[9] και υπό την τεχνική του ηγεσία η ομάδα πραγματοποίησε αξιόλογη πορεία. Το καλοκαίρι του 2017 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Α.Σ. Ρόδος,[10] όπου και εργάστηκε μέχρι τον Δεκέμβριο[11]. Τον Ιανουάριο του 2018 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Φωστήρα.[12]

Δεν υπάρχουν σχόλια: