Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Με σημαντικές προοπτικές νέων συνεργασιών η συμμετοχή του Δήμου Δελφών στο προωθητικό ταξίδι στο Ισραήλ



Ο Δήμος Δελφών συμμετείχε στην αποστολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο Τελ Αβίβ, το διάστημα 16-19 Οκτωβρίου 2018.
Σκοπός του ταξιδιού ήταν η συμμετοχή στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας, Αγροδιατροφής και Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εμπορίου SHUK TZAFON στο Τελ Αβίβ για την εκπροσώπηση της περιοχής μας.
Για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες προωθήσαμε το τουριστικό και αγροδιατροφικό προϊόν του Δήμου Δελφών και προσφέραμε τη δυνατότητα στους επισκέπτες της έκθεσης να δοκιμάσουν παραδοσιακές γεύσεις του τόπου μας, μαγειρεμένες από τον πολύ δημοφιλή chef  Άκη Πετρετζίκη.
Στις 17 Οκτωβρίου συμμετείχαμε στο workshop κατά το οποίο  πραγματοποιήσαμε δεκάλεπτη παρου
σίαση του προορισμού μας  σε είκοσι επτά τουριστικούς πράκτορες και tour operators, σε μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση που επιμελήθηκε η Ελληνική Πρεσβεία μας αλλά ιδιαιτέρως τα στελέχη του γραφείου ΕΟΤ στο Τελ Αβίβ, με επικεφαλής τον κ. Χάρη Καλπίδη.
Στη συνέχεια ακολούθησαν κατ’ιδίαν συναντήσεις με τους τουριστικούς πράκτορες στους οποίους διατέθηκε προωθητικό υλικό του Δήμου Δελφών σε ψηφιακή μορφή με βίντεο, κατάλογο επιχειρήσεων τουρισμού και φωτογραφικό υλικό, καθώς και σε έντυπη μορφή.
Τον Δήμο Δελφών εκπροσώπησε η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού  κ. Έλλη Κοτσάνου – Ρομβοτσάνου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Δελφών κ. Κώστας Κουρελής, και η ξενοδόχος κ. Χρυσούλα Παπαλέξη.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΡΟΒΟΛΗΣ
ΚΟΤΣΑΝΟΥ – ΡΟΜΒΟΤΣΑΝΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ



Να είσαι στους Άγιους Τόπους και με κάθε τρόπο να μιλάς για το υπέροχο μέρος που ζεις και τις εμπειρίες που σου προσφέρουν οι άνθρωποί του στα βουνά και στη θάλασσά μας. Εδώ στο Ισραήλ για τα Βαρδούσια, τον Παρνασσό, την Γκιώνα, το Δήμο Δελφών.



Τουρισμός , Γαστρονομία , Πρεσβεία της Ελλάδας στο Τελ Αβιβ ,Γραφείο ΕΟΤ στο Ισραήλ, και το Ισραλο-Ελληνικό Επιμελητήριο, υπό τη γαστρονομική καθοδήγηση του Άκη Πετρετζίκη και της ομάδας του.Ενα μοναδικό παζλ γεμάτο, από εικόνες και γεύσεις της υπέροχης Στερεάς μας , ξεσηκώνοντας τις αισθήσεις σε πλήθος κόσμου στο Επιχειρηματικό κέντρο του Τελ Αβιβ .
Ο #γανυμηδης ήταν εκεί και η εμπειρία μοναδική ♡♡


Οι Ηλίας Μπουρμάς, Chrisoula Papalexi και 17 ακόμη βρίσκονται στην τοποθεσία Shuk Tzafon.
Πρίν από λίγους μήνες είχαμε μία τρελή ιδέα την οποία κάναμε πράξη και μόλις ολοκληρώθηκε.
Τουρισμός , Γαστρονομία , Πρεσβεία της Ελλάδας στο Τελ Αβιβ ,Γραφείο ΕΟΤ στο Ισραήλ, και το Ισραλο-Ελληνικό Επιμελητήριο, υπό τη γαστρονομική καθοδήγηση του μοναδικού Άκη Πετρετζίκη και της ομάδας του, συνθέσαμε για 4 ημερες ένα μοναδικό παζλ γεμάτο, από εικόνες και γεύσεις της υπέροχης Στερεάς μας , ξεσηκώνοντας τις αισθήσεις σε πλήθος κόσμου στο Επιχειρηματικό κέντρο του Τελ Αβιβ .
Επιστρέφουμε γεμάτοι ενέργεια και φυσικά νέες ιδέες...













Δεν υπάρχουν σχόλια: