Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

ΓΣ Ιτέας - Τελεθριακός Ιστιαίας (Πρωτ. Ανδρών)








Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ιτέας αγωνίζεται στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ ανδρών Α΄ΕΣΚΑΣΕ, στην Ιτέα με αντίπαλο την πολύ αξιόλογη ομάδα του Τελεθριακού Ιστιαίας. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο της Ιτέας, το Σάββατο 27/10/2018 στις 14:30 το μεσημέρι. 

Η στήριξή σας στους παίχτες μας και την ομάδα μας, με την παρουσία σας στο κλειστό γήπεδο της όμορφης πόλης μας, θα μας τονώσει το ηθικό και θα βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου μας που δεν είναι άλλος από την 2η νίκη μας στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΣΕ!!


Είτε με εντυπωσιακά τρίποντα, όπως στο καλάθι από τον φετινό αγώνα με τον Απόλλωνα που βλέπετε στο βιντεο-εξώφυλλο της εκδήλωσης, είτε με εμπνευσμένες πάσες κάτω από το καλάθι των αντιπάλων με τους ψηλούς μας σε δράση, τόσο οι προπονητές μας που σχεδιάζουν τα επιθετικά και αμυντικά συστήματα της ομάδας μας, όσο και οι ταλαντούχοι παίχτες μας που "οργώνουν" το γήπεδο με μαχητικότητα και αστείρευτες δυνάμεις, μας υπόσχονται συναρπαστικές αγωνιστικές στιγμές, όπως άλλωστε έχουμε ζήσει και άλλες φορές μέσα στο κλειστό της Ιτέας!


ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ!!


από το fb του Γ.Σ Ιτέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: