Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Αναπτυξιακή Φωκική Α.Ε: Ημερίδα για το νέο πρόγραμμα CLLD-LEADER




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

     Η Αναπτυξιακή Φωκική Α.Ε - Α.Α.Ε  ΟΤΑ (ΑΝ.ΦΩ.Α.Ε) , η Π.Ε Φωκίδας και οι Δήμοι Δελφών και Δωρίδας , ενόψει της υποβολής πρότασης τοπικού προγράμματος από την ΑΝ.ΦΩ.Α.Ε στο νέο πρόγραμμα CLLD-LEADER  Μ.19 του ΠΑΑ 2014-2020 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, συνδιοργανώνουν ενημερωτική συνάντηση  στα πλαίσια της διαβούλευσης  για τον καλύτερο  σχεδιασμό του προς υποβολή αναπτυξιακού τοπικού προγράμματος για την Φωκίδα και  προσκαλούν κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετέχει προκειμένου να ενημερωθεί και να καταθέσει τις απόψεις του.
    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών στην Άμφισσα (πλατεία Κεχαγιά) την Τετάρτη  6 Ιουλίου και ώρα 20:00. 

Ο Δήμαρχος Δελφών & Αντιπρόεδρος του Δ.Σ της ΑΝ.ΦΩ.Α.Ε
Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος
------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ CLLD-LEADER
20:00 – 20:10 : Χαιρετισμοί από τους : Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Φωκίδας κ. Ευάγγελο Κατσαγούνο , τον Δήμαρχο Δελφών & Αντιπρόεδρο της ΑΝ.ΦΩ.Α.Ε κ. Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο και το Δήμαρχο Δωρίδας κ. Γεώργιο Καπεντζώνη.
20:10-20:30 : Εισήγηση – ενημέρωση από το Γενικό Διευθυντή της ΑΝ.ΦΩ.Α.Ε κ. Χρήστο Γάτο επί των όρων της προκήρυξης του διαγωνισμού σε ότι αφορά την περιοχή παρέμβασης του τοπικού προγράμματος CLLD-LEADER στην Φωκίδα.
20:30-20:40 : Συζήτηση – διαβούλευση με συμμετέχοντες για την προτεινόμενη περιοχή παρέμβασης του τοπικού προγράμματος.
20:40-20:50 : Εισήγηση – ενημέρωση από την Πολιτικό Μηχανικό κ. Πηνελόπη Πατρινού στέλεχος της ΑΝ.ΦΩ.Α.Ε για τις δράσεις δημόσιων έργων μικρής κλίμακας υποδομών (ποσοστά ενίσχυσης, διαδικασίες ένταξης, δικαιούχοι- επιλεξιμότητα φορέων κ.λ.π).
20:50-21:10 : Εισήγηση – ενημέρωση από το Γενικό Διευθυντή της ΑΝ.ΦΩ.Α.Ε κ. Χρήστο Γάτο  για τις δράσεις ιδιωτικών επενδυτικών σχεδίων (ποσοστά ενίσχυσης, διαδικασίες ένταξης, δικαιούχοι- επιλεξιμότητα φορέων και φυσικών προσώπων κ.λ.π).
21:10-21:30 : Συζήτηση – διαβούλευση με συμμετέχοντες για τον σχεδιασμό της τοπικής στρατηγικής και των δράσεων που θα συμπεριληφθούν στην πρόταση του τοπικού προγράμματος.
21:30- 21:45 : Διατύπωση συμπερασμάτων διαβούλευσης – κλείσιμο εκδήλωσης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΑΤΣΑΛΑ