«Μπράβο σε όλους συντέλεσαν σ` αυτό το τέλειο αποτέλεσμα σε διάψευση των κακόβουλων ανακοινώσεων» . Μ` αυτή την ανακοίνωση μέσω της προσωπικής σας σελίδας στο fb, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κίρρας κα Γεωργία Μαντά … δίνει την δική της διάσταση σ` όλα καταγγέλλει η μειοψηφία της τοπικής κοινότητας για την κατάσταση που βρίσκονται τα Βραχάκια, μετά τις παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής. \

http://www.endelfoisonline.gr




Για αυτές τις εργασίες συντηρησης 'οπως και τεχνκες επεμβασεις σε "νεροφαγώμα" κλπ., οφείλω ενα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας, στον.κ. Χαρδαλιά που προώθησε άμεσα το αιτημά μου και στην Διευθυνση Τεχνικών Υπηρεσίων της ΠΕΦ που το υλοποίησε τάχιστα!!

Γεωργία Μαντά



Θαύμα-θαύμα, τα δενδράκια είναι στη θέση τους.

Τώρα υπάρχει και μονοπατάκι για να κατεβαίνουμε στην παραλία.

Βάφτηκαν και οι καμπίνες, μετά από χρόνια, κυρία μου!

Καλύφτηκαν όλες οι ανωμαλίες του εδάφους που δημιουργούσαν πρόβλημα στους λουόμενους.

Τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί ένα θέμα με την πλαζ της Κίρρας "Βραχάκια".Είναι η πλαζ μετά τον Αγιάννη με καθαρά νερά, πολύ κρύα και με χοντρές πέτρες.Όμως είναι η πλαζ που οι περισσότεροι την έχουμε συνδέσει με την καλοκαιρινή ζωή μας.

 Ο Δήμος, αποφάσισε να βελτιώσει λίγο την προσβασιμότητα της πλαζ από την πετροστρωμένη διάβαση πεζών προς τη θάλασσα και έριξε ποταμίσιες κροκάλες με χώμα. Η ... αντιπολίτευση του Δήμου στην Κίρρα, είδε ακόμα μια ευκαιρία για να γράψουν τα site και τα έντυπα γι αυτήν και δημοσίευσε φωτογραφίες και κάποιο κείμενο από το οποίο προέκυπτε ότι μπήκαν μπουλντόζες στο μαντρί και διέλυσαν τα πάντα.Καπάκι και ο σχολιασμός κάποιων που δε γνωρίζουν ούτε που πέφτουν τα "Βραχάκια", καθόσον συχνάζουν σε κοσμικές πλαζ, όπου γίνεται το σχετικό "λακριντί" και σερβίρεται φραπόγαλο παγωμένο, ενώ στα βραχάκια, αν και υπάρχει έτοιμη καντίνα, δεν λειτουργεί.

Επειδή το συγκεκριμένο άτομο που έκανε τη δημοσίευση την έχει δει "πολιτικός ογκόλιθος "της περιοχής και αρπάζεται από το παραμικρό για να δει το όνομα του σε δημοσιότητα, κατάλαβα ότι ο λάκκος έχει σίγουρα φάβα και πήγα στα "Βραχάκια".
Σας παρουσιάζω λοιπόν τις φωτογραφίες που έβγαλα, από τις οποίες προκύπτει ότι τα "Βραχάκια" δεν έγιναν Χιροσίμα, αλλά και από το ότι πολύς κόσμος έκανε εκεί μπάνιο, προκύπτει επίσης ότι την κυρία που το έγραψε την έχουν γραμμένη κανονικά.

 Συμπέρασμα: Τα εγκαταλελειμμένα για πολλά χρόνια "Βραχάκια", μπορεί να μην έγιναν Κόπα Καμπάνα, αλλά βελτιώθηκαν.Αν κατάφερνε ο Δήμος να λειτουργήσει και η Καντίνα, θα ήταν πολύ καλή εξέλιξη.
Μέχρι και οι καμπίνες βάφτηκαν μετά από χρόνια!
Τώρα, μπορεί και η κυρία που δημιούργησε το θέμα να πηγαίνει εκεί, αφού, μάλλον έχει χρόνια να πάει.




Ευάγγελος Παπούλιας