Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Κώστας Παπαθανασίου : Εκτίμηση για το πολιτικό γίγνεσθαι



Η Χώρα οδηγείται σε πρόωρες εκλογές σε μια κρίσιμη περίοδο για το μέλλον της, την ώρα που οι διαπραγματεύσεις με τους διεθνείς δανειστές μας έφταναν στο τέλος τους.

Δυστυχώς, οι βουλευτές της αντιπολίτευσης προέταξαν μικροκομματικές σκοπιμότητες και λαϊκίστικες συμπεριφορές και όχι τη σταθερότητα της Ευρωπαϊκής προοπτικής της Ελλάδας.

Αποδεικνύεται περίτρανα ότι η σημερινή σύνθεση της Βουλής ήταν κατώτερη των περιστάσεων.
 
Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να εκπροσωπούνται στο Εθνικό Κοινοβούλιο από γραφικούς και ανεπαρκείς. Εύχομαι στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου να πρυτανεύσει η υπευθυνότητα και σοβαρότητα και οι Έλληνες με ωριμότητα να εμπιστευτούν εκείνους που θέλουν και μπορούν να οδηγήσουν τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης, στο δρόμο της Ευρώπης, ώστε να μην επαναληφθούν ποτέ τα λάθη του παρελθόντος και να πιάσουν επιτέλους τόπο οι θυσίες των Ελλήνων.
 
Σε αυτή την προσπάθεια η Φωκίδα πρέπει να έχει το διακριτό της ρόλο. Συντάσσομαι με αυτούς που πιστεύουν σε ένα καλύτερο μέλλον για την Φωκίδα, αξιοποιώντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει.



                                                                               ΚΩΣΤΑΣ  ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΖΑΠΕΙΑ???
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ????

Ανώνυμος είπε...

αρκετα μας χορτασατε θα βαρυστομαχιασουμε,οχι αλλο.