Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Φτωχό το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Δελφών!


Πολύ φτωχό και σε λάθος βάση
Φτωχό το πρόγραμμα τουριστικής προβολής και ιδιαίτερα ελλειμματικό στις δράσεις προβολής. Τώρα δε νομίζω να φαντάζεται κανένας ότι με 59.000 ευρώ θα κάνει πρόγραμμα προβολής, Το μόνο που θα καταφέρει είναι να πετάξει τα λεφτά του. Με διοργάνωση δημοσιογραφικών ταξιδιών προϋπολογισμού 7000 ευρώ και διαδικτυακές δράσεις, τι σόι προβολή επιχειρούν δεν έχουμε καταλάβει. Θα είχε μια κάποια αξία να αγοράσουν τηλεοπτικό χρόνο σε γνωστά και παγκόσμιας εμβέλειας κανάλια τουριστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος και σε εκπομπές αθηναϊκών καναλιών υψηλής τηλεθέασης που ασχολούνται με την παρουσίαση διάφορων περιοχών και εθίμων της χώρας. Όλα τ’ άλλα είναι και περιττά και δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να προσφέρουν σημαντικά αποτελέσματα.
ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΛΑ, ΘΑ ΞΟΔΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ 52.000 €;
ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ; ΡΕ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ; ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΑΛΑΜΑ. ΑΣ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ??? ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ ΚΑΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΑΙ !!! ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΙΖΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟ ??? ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ {κι οσο κρατησει αυτη } ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΛΗΜΑΝΙΑ ΓΙΑΣ ΜΕΓΑΛΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ κ.λ.π. ΙΣΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ "ΔΙΑΦΗΜΗΣΗΣ" !