Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Διαφωνών και ο Βασίλης Καραγιάννης


Χτες γράψαμε για την αντιπαράθεση Λαίνη-Φουσέκη και τα τηλέφωνα της εφημερίδας μας “έσπασαν” από αγανακτισμένους αναγνώστες οι οποίοι στην τεράστια πλειοψηφία τους πήραν το μέρος της κας Αντιδημάρχου. Σήμερα θα σας αποκαλύψω το όνομα ακόμη ενός  διαφωνούντα  με τους χειρισμούς του κου Δημάρχου. Μιλάω φυσικά για τον τέως αντιδήμαρχο Γαλαξιδίου Βασίλη Καραγιάννη ο οποίος φέρεται αρκετά χολωμένος με την τακτική του δημάρχου να προωθεί φίλους, γνωστούς και κολλητούς.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Ο κος Καραγιάννης ήταν ο πλειοψηφών σε σταυρούς υποψήφιος από το Γαλαξίδι με συνολικά 760 ψήφους
Μάλιστα ήταν τέταρτος στο  γενικό ψηφοδέλτιο με μπροστά την κα Λαίνη (είχε διατελέσει αντινομάρχης) και τους τέως δημάρχους κκ Μανανά και Ματζώρο.
Δικαίως  λοιπόν ήταν ο πρώτος Αντιδήμαρχος Γαλαξιδίου. 
Μάλιστα ο κος Καραγιάννης θεωρείται από την τεράστια πλειοψηφία των Γαλαξιδιωτών ως επιτυχημένος με την έννοια ότι 
α. δεν είναι από τους ανθρώπους που πήγαν στο Δήμο για να “φάνε” , απόδειξη αυτού ότι έχει πληρώσει από την τσέπη του αρκετές χιλιάδες ευρώ για διάφορες εκδηλώσεις στο Γαλαξίδι, μεταξύ αυτών για το καρναβάλι
β. ότι ήταν πάντα παρών στα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών και ποτέ δεν δημιούργησε έριδες  και αντιζηλίες. Ήταν άνθρωπος χαμηλών τόνων
γ. Αν  και δεν είχε χρήματα για έργα εξαιτίας του γεγονότος της αποπληρωμής  των δανείων του Γαλαξιδίου που είχαν πάρει οι προηγούμενες αρχές εντούτοις κατάφερε :
1. Μαζί με τον Αντιδήμαρχο Στάθη Ματζώρο να επιλύσει το πρόβλημα της ύδρευσης που βασάνιζε τόσα χρόνια την περιοχή και
2. Να τοποθετήσει τα φώτα κατά μήκος της παραλιακής οδού, αίτημα χρόνων των καταστηματαρχών και πολιτών της περιοχής
Έρχεται λοιπόν ο κος Φουσέκης και με μια απόφαση  χωρίς πολιτικά χαρακτηριστικά τον βγάζει από αντιδήμαρχο και στη θέση του τοποθετεί την σύζυγο ενός από τους καλύτερους φίλους του , τον κο Γουργουρή ο οποίος εκτός από τέως δήμαρχος Γαλαξιδίου έχει διατελέσει έμμισθος σύμβουλος της Νομαρχίας επί θητείας Φουσέκη και τώρα τοποθετείται και υπεύθυνος του Λιμενικού Ταμείου Γαλαξιδίου.
Εκτός αυτού ο κος Γουργουρής ΄’εχει κατηγορηθεί στο παρελθόν από τον τέως δήμαρχο Γαλαξιδίου κο Αγγουρά  για κακοδιαχείριση στον τότε δήμο ...
Στο σημείο αυτό θέλω να τονίσω ότι αυτή η ανάλυση δεν έχει να κάνει με την κα Γουργουρή η οποία σήμερα είναι αντιδήμαρχος και μάλιστα έχει αρκετές καλές ιδέες, με κορυφαία τους ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1821 και γενικώς δεν θεωρείται αποτυχημένη.
Είναι λοιπόν δυνατόν να μην είναι δυσαρεστημένος ο κος Καραγιάννης από το Δήμαρχο;; Για αυτό φέρεται  να δηλώνει σε στενούς του συνεργάτες ότι πολύ δύσκολα θα είναι ξανά υποψήφιος με το ίδιο ψηφοδέλτιο …..

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΣ ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΝΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ : "ΑΠΟΦΑΣΙΖΩΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΩΜΕΝ " !!! ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ {και δεν θα τον ψηφισει} ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ !!!

Ανώνυμος είπε...

...."Η Κα ΓΟΥΡΓΟΥΡΗ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ"!!! ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ; ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΥΠΟΜΕΙΔΙΩΜΕΝ ΔΙΟΤΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩΜΕΝ ΕΝ ΗΜΠΟΡΟΥΜΕΝ,ΕΣΤΕΡΕΨΑΜΕΝ. ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΤΑ ΜΙΚΡΟΜΥΑΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΤΟ ΛΕΝΕ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΛΕΝΕ ΔΕΛΦΟΙ; ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΩΡΙA ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΕΙΝΑΝΕ, ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΛΙΓΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ, ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΤΗΣ ΞΕΠΕΣΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΣΣΑΣ. ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ.ΨΩΝΑΡΕΣ. ΕΤΣΙ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ, ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΤΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΡΟΚΟΠΗ. ΟΤΑΝ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΡΑΝΕ ΦΟΥΡΝΕΛΑ ΣΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΕΡΝΙΚΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΜΙΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΑΡΝΑΚΙ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ. ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΜΑΣΤΕ ΤΑ ΡΕ , ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΨΗΦΟ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ, ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

oyli sto mantri.oyst...ITEA ,