Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΙΤΕΑ: ''ΕΠΙΤΙΜΟΥ'' κου ΠΑΓΚΑΛΟΥ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ένας Αριστείδης.... μας αδίκησε!




 

 

1 σχόλιο:

Αριστείδης ο δίκαιος είπε...
Κύριε ΕΠΙΚΟΥΡΕ.
Αυτός ο κύριος ο Πάγκαλος,είτε σου αρέσει είτε όχι,τότε ήταν ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ της Ελληνικής κυβέρνησης και είτε σου αρέσει είτε όχι τίμησε επισήμως(ως αντιπρόεδρος και όχι ιδιωτικώς)τη πόλη σου.Και αυτό έγινε για πρώτη φορά επίσημα στην Ιστορία της πόλης σου. Ο Δήμος μας όφειλε να κάνει ό,τι έκανε,και μπράβο του,γιατί θέλω να πιστεύω ότι όποιος και όποιου κόμματος να ήταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης το ίδιο θα έκανε. Και απ' ό,τι ξέρω ο Παπαλάιος δεν ήταν με το ΠΑΣΟΚ. Καλό είναι να μην απαξιώνουμε τους Δημοκρατικούς θεσμούς χάριν προσωπικών μας προτιμήσεων.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Ο ΑΥΤΟΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ "ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ " {το δικαιος παιζεται } ΕΤΣΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ! ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΜΑΝΔΥΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΙΜΙΑ ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ "ΚΟΥΡΕΛΟΠΑΝΟ" ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ Η.Π.Α. " ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ !!! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ !!! Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ , ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ , ΨΕΥΤΗΣ κ.λ.π. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ???

Ανώνυμος είπε...

οτι ηταν κουτοπονηρια η τοτε αναγορευση του παγκαλου ως επιτιμου δημοτη ιτεας, δεν το συζηταμε..
αλλα και σεις σημερα που το κατακρινετε και οχι τοτε, μου θυμιζετε το δρυος πεσουσης, πας ανηρ ξυλευεται..

Ανώνυμος είπε...


@ 8:51....
θα συμφωνησω μαζι σου
αλλα οπως καλα θα θυμασαι κι εσυ
τοτε γινοταν ενας πολεμο
αν ο σκοπος αγιαζε τα μεσα ο καθ ενας
ας το κρινει και ας βγαλει τα συμπερασματα του,ολα δεκτα....

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΩΝ 9.26 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟΤΕ ! ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΗΜΗΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΤΕ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ!!!ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ.ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ,ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ,ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ,ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ,ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ.ΕΛΕΟΣ!!!