Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Κύριε Δήμαρχε, τα παιδιά μας δεν είναι πειραματόζωα!

Μικρογραφία

Ανένδοτος ο Ιωσηφίδης παρέσυρε όλο το Σώμα
Ο επικεφαλής της Λα/κής Συσπείρωσης Γιώργος Ιωσηφίδης έθεσε «βέτο» στο Δημοτικό Συμβούλιο, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να υπερψηφίσει το ψήφισμα για τα σχολεία, αν δεν αναφέρονται οι υπεύθυνοι.
«Τι νόημα έχει να βγει ένα ψήφισμα αν δεν καταγγέλλεται η πολιτική που οδηγεί σε αυτές τις περικοπές», διερωτήθηκε ο σύμβουλος της μειοψηφίας, ξεκαθαρίζοντας πως αν το ψήφισμα είναι λειψό δεν το ψηφίσει και έτσι θα έχανε τη δυναμική του ως ομόφωνο.
Με τον κ. Ιωσηφίδη συμφώνησαν και οι άλλοι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας κ. Αποστόλης Καραχάλιος που αποκάλεσε μάλιστα «υπαλληλίσκο των τρο/κανών» τον υπουργό Οικονομίας Γιάννη Στουρνάρα, αλλά και ο επικεφαλής των Πολιτών στο Προσκήνιο κ. Παναγιώτης Μέγκος.
Και όμως έχει νόημα αγαπητέ Δήμαρχε
Ο Δήμαρχος κ. Νίκος Φουσέκης επιχείρησε αρχικά να αρθρώσει αντιρρήσεις και να υποστηρίξει ότι «δεν έχει νόημα να ρίχνουμε ευθύνες και να γράψουμε ένα μανιφέστο», αλλά μπροστά στην επιμονή του κ. Ιωσηφίδη και την αποδοχή που είχε η πρότασή του από τις άλλες Δημοτικές Παρατάξεις, εξαναγκάστηκε σε υποχώρηση.
Βέβαια, ο κ. Φουσέκης έχει μπροστά του εκλογές (;) και θέλει να αρχίσει σιγά – σιγά να συσφίγγει σχέσεις με τη Συγγρού. Αυτό όμως είναι κάτι που απασχολεί μόνο τον ίδιο και κανέναν άλλο από τους χιλιάδες γονείς, μαθητές και δασκάλους που θίγουν οι επιχειρούμενες αλλαγές.
Υ.Γ.: Δε γίνεται κ. Δήμαρχε, από τη μια να προσπαθείς να κρατήσεις αποστάσεις από την κυβερνητική πολιτική με δηλώσεις που υποστηρίζουν έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από την άλλη να μυρίζουν εκλογές και να προσπαθείς να τα έχεις καλά με το κόμμα σου. Τα παιδιά μας δεν είναι πειραματόζωα και το χέρι που απλώνει τη «δαμόκλειο σπάθη» στα κεφάλια τους έχει όνομα.
ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: