Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Στο 3% το ΠΑΣΟΚ! Σοκαρισμένος ο Βενιζέλος με τις μυστικές δημοσκοπήσεις!


Δεν πάνε τόσο καλά τα πράγματα για το ΠΑΣΟΚ
Μπορεί το συνέδριο αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ να πραγματοποιήθηκε και μέσα από αυτό να αναδείχθηκε μία νέα γενιά στελεχών που θέλουν να υπηρετήσουν το σοσιαλισμό, ωστόσο οι δημοσκοπικές μετρήσεις δε φαίνεται να "συγκινούνται".
Τα τελευταία στοιχεία έφτασαν στα χέρια του Ευάγγελου Βενιζέλου πριν λίγες μέρες και ήταν αποκαρδιωτικά, με το άλλοτε κραταιό κίνημα να κινείται λίγο πάνω από το 3% συνεχίζοντας την κατιούσα που έχει πάρει τα τελευταία τρία χρόνια.
Στην Ιπποκράτους επικρατεί προβληματισμός και δειλά δειλά πολλαπλασιάζονται εκείνοι που μιλούν για λουκέτο στο ΠΑΣΟΚ με στόχο να δημιουργηθεί κάτι νέο που θα εκφράσει το σοσιαλιστικό χώρο στην Ελλάδα.
Στην Κουμουνδούρου πάντως, φαίνεται πως πλέον, ένα χρόνο μετά έχουν το πάνω χέρι επιτυγχάνοντας να εκτοπίσουν το ΠΑΣΟΚ από το ζωτική του εκλογική δεξαμενή, οδηγώντας το σταδιακά σε διάλυση.

6 σχόλια:

petrosdiver είπε...

To έχω ξαναγράψει το επαναλαμβάνω για ακόμη μία φορά: το πραγματικό δείγμα των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ μόλις που αγγίζει το ποσοστό του 1,8% χωρίς καμμία απολύτως τάση ανόδου να διαφαίνεται στο ...τούνελ.

Ανώνυμος είπε...

με ονειρα οι τσιπραιοι χτισανε παλατια..δεν βλεπουν οτι γυρω τους χτιζουν αναχωματα (μικρα αρχηγικα κομματα),για να τους φερουν και παλι στην β΄θεση..και τοτε να δεις κλααμαααα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο εμπνευστής του χαρατσιού και του 23% στο ΦΠΑ ο εμπνευστής για δυσφήμιση της Χρυσής Αυγής, που κατάφερε το αντίθετο, ο άνθρωπος που αν δεν μιλήσει με ειλικρίνεια για την κατάντια από την εποχή Σημίτη, αν δεν ζητήσει με το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση και να στηριχτούν άμεσα κοινωνικά ευπαθείς ομάδες και άνεργοι, στις εκλογές δυστυχώς γι αυτόν και το κόμμα του θα μείνει εκτός κοινοβουλίου. Ποτέ δεν είναι αργά Βαγγέλη, παρά μόνο αν προλάβεις και διαλύσεις το κόμμα. Φυσικά μάζεψε και τον Πάγκαλο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΠΕΝΙ ΜΟΥ ! ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ? ΟΤΙ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΜΙΑ ΘΕΣΗ Α ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ? ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΕΝΙ ΜΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΑΙ ΑΡΧΗΓΟ !!! ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΡΑΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΗΠΩΣ ΣΩΘΕΙΤΕ !!! ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΕΦΤΑΣΕΣ ΤΟ ΦΠΑ ΣΤΟ 23% ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ! ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΠΕΝΙ ΜΟΥ !!!

Πρώην είπε...

και πέφτειειειειειειει

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΚΑΛΥΠΤΑΤΕ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ Ο ΑΚΗΣ ΣΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ?